11. 6. 2022, 10:12

Johnny Depp z novim albumom: poslušajte pesem, ki je že izšla!

Profimedia

Sojenje z njegovo bivšo ženo se je končalo in Johhny gre novim zmagam naproti. Poslušajte, kaj sta v glasbenem studiu skuhala s starim prijateljem. 

Johnny Depp in Jeff Beck poglabljata svoj poklicni odnos. Skupni album z naslovom "18" bosta izdala 15. julija. Izšel pa je njihov prvi singel "This Is A Song For Miss Hedy Lamarr".

"Ko sva z Johnnyjem začela igrati skupaj, je to res vznemirilo najin mladostni duh in ustvarjalnost," je dejal Beck v izjavi, objavljeni na njegovi uradni spletni strani. "Šalili bi se, kako smo se spet počutili pri 18, tako da je to postal tudi naslov albuma."

"Izjemna čast mi je igrati in pisati glasbo z Jeffom, enim od pravih velikanov in nekom, ki mi je zdaj dovolj blizu, da ga lahko imenujem za svojega brata," je dodal Depp v izjavi.

Nastopal med sojenjem

Igralec se je znašel na naslovnicah, ko je z Beckom nastopal v Angliji, medtem ko se je njegovo sojenje za obrekovanje proti njegovi bivši ženi Amber Herd bližalo koncu.

V začetku tega meseca je porota ugotovila, da sta Depp in Amber Heard odgovorna za obrekovanje v svojih tožbah drug proti drugemu, Deppu pa je bilo prisojeno več denarne odškodnine kot Heardovi.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.