A. B. | 23. 5. 2022, 13:23

Kaj se dogaja z Nino Vodopivec? Zakaj še ni doma? Oglasila se je iz tujine

Nina Vodopivec/Instagram/posnetek zaslona

Nekdanja pevka Tabujev je pred mesecem dni zbirala denar za vrnitev v Slovenijo, a njena vrnitev domov je bila negotova.

Glasbenica je na Instagramu sporočila, da vzhičeno odšteva dneve do vrnitve v Slovenijo. Kot je pojasnila v objavi, se domov vrača v sredini tega tedna. Ob tem se je zahvalila ljudem, s pomočjo katerih je zbrala 14 tisoč evrov in si na ta način potovanje tudi omogočila. 

Na Instagramu je zaupala tudi, da so njen let enkrat že odpovedali, saj je do zapletov prišlo zaradi listine, ki jo je potrebovala za prevoz svojih psičk. Iskreno je priznala, da "ji trepeta srce," saj si ne želi, da bi na psičko to vplivalo močneje, kot bi moralo. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Voda (@ninainvoda)


Povedala je tudi, da bi morali psički že potovati proti Sloveniji, a se je na letališču nekoliko zapletlo. Izkazalo se je, da ena od njiju nima dokumenta, ki ga zahtevajo v Amsterdamu. Sama bo proti domu poletela v torek zjutraj, psički pa šele dan kasneje, torej v sredo.

Kljub vsemu ostaja pozitivna 

"Če gre kaj narobe, pomeni, da bo šlo narobe. Ampak to je dobro, saj pomeni, da, če bo šlo karkoli prav, bo tudi šlo," je o vrnitvi polna optimizma povedala pevka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Voda (@ninainvoda)

Ob koncu je Nina zapela: "Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog. Če mu kdo nastavi zanko, ga popelje v kozji rog ..." Po tem pa je priznala, da je od vsega že izjemno utrujena. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Voda (@ninainvoda)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.