Ž.A. | 27. 12. 2021, 19:00

(FOTO) Kako so praznične dni preživeli Tadej Pogačar, Tim Kores Kori in drugi znani Slovenci?

IG: @timkoreskori

Prvi del prazničnega časa z božičem na čelu se je končal. Zbrali smo Instagram objave znanih Slovencev, da vidimo, kako so preživeli te prečudovite praznične dni.

#1

Naš nadvse talentiran kolesar Tadej Pogačar se stiska s svojo srčno izbranko Urško Žigart, s katero sta se septembra letos zaročila. Nasmejano pozirata pred luštno smrečico in vsem želita vesel božič!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tadej Pogačar (@tadejpogacar)

#2

Nastja Kramer Pesek in Filip Pesek sta pred kratkim povila svojega prvega otroka in ga poimenovala Mateo. "Moje najlepše božično darilo," je pod fotografijo sinčka zapisala Nastja, ki se je s svojo razširjeno družinico v teh prazničnih dneh odločila za božično fotografiranje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malinca | Nastja Kramer Pesek (@malincanastja)

#3

Pod drevescem se je stiskala tudi družina Grilc, ki je pred kratkim na veliko žalost izgubila člana prisrčne družine - deskarja Marka Grilca, ki se je smrtno ponesrečil. Njegova žena Nina je pred komaj tednom dni na svet pozdravila novo članico družine Alasko Olivio Grilc, ki se je pridružila bratcu in sestrici. 

"Najin čas je bil resnično prekratek, ampak le poglej, kaj sva ustvarila. Šele sedaj se zavedam, kako krhko je lahko življenje in kako močna je ljubezen. Imejte se radi - vsak dan!" je zapisala pod fotozgodbo fotografij, v kateri najdete tudi prikupno fotografijo iz leta 2012.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Grilc (@ninakay)

#4

"Kori, kaj to je tvoja?!" so ga mnogi očitno spraševali in Tim Kores Kori je ponosno zapisal: "Jaaaaaa!" V objemu drži talentirano Julijo Veleski, harfonistko in en del duota De Liri. Julija ga je zaznamovala s sladkim poljubčkom, Kori pa se smeji. Kaj nista prikupna?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T I M K O R E S K O R I (@timkoreskori)

#5

In kdo zmaga v bitki kostumov? Nihče drug kot Indira Ekic in njen izbranec Matic Kolenc. "Bolj star, bolj nor pravijo. Drži!" Ja, Indira, drži. Mi se strinjamo, ampak vidva sta še vedno fenomenalna! Točke za izvirnost gredo zagotovo vama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic)

Preberite tudi: Pregled Instagrama: Špela Grošelj z mamo v kuhinji, Nina Grilc rodila deklico, Borut Pahor v nenavadnem puloverju

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.