Ž.A. | 14. 2. 2022, 08:00

Kakšno presenečenje za valentinovo pripraviti glede na partnerjevo znamenje?

Profimedia
Kakšno presenečenje za valentinovo pripraviti glede na partnerjevo znamenje? (foto: Profimedia)

Ja, vemo. Dan zaljubljenih. Čeprav se vam morda valentinovo zdi popolna bedarija, majhna pozornost ni nikoli odveč. Svojega partnerja prijetno presenetite, namige pa najdete spodaj. 

Pa pojdimo lepo po vrsti ...

Oven

Zadovoljili ga boste z adrenalinskim presenečenjem - vožnja z avtomobilčki, escape room, Woop park ali let z balonom. Vznemirjenje jim bo zelo všeč! Ne pozabite pa na kozarec penine za romantični privdih.

Bik

Pripravite romantično večerjo kar doma. Ne pozabite na sveče in romantično vzdušje.

Dvojčka

Čeprav je valentinovo na ponedeljek, partnerja čez vikend peljite v bližnje mesto, kjer še ni bil. Privoščita si lokalno hrano in pobeg v neznano.

Rak

Kaj pravite na romantično vožnjo z ladjico? Morda si privoščita tudi kosilo ali večerjo, drugače pa bo svoje naredil že kozarec vina.

Preberite tudi: Končno je znan VZROK SMRTI priljubljenega komika Boba Sageta

Lev

Za leva ni boljše ideje kot gledališče/kino in večerja. Užival bo v umetnosti in hrani, kar bo idealno darilo!

Devica

Vaš partner je velik ljubitelj domačih ljubljenčkov in kaj je lepšega, kot da jih vzameta s sabo na sprehod ali skočite na bližnji hrib? Sprostitev v lepem dnevu - čudovito!

Tehtnica

Stisnimo pesti za lepo vreme in partnerja povabite na piknik na prostem. Pripravite nekaj prigrizkov in izberite dobro steklenico vina ali penine. Naužijta se narave in njene lepote!

Škorpijon

Privoščita si romantični večer ob svečah. Potrebujeta le drug drugega, kakšno svečko, dobro hrano, slastno sladico in kozarček. Zapeljujta drug drugega in uživajta.

Strelec

Naj bo današnji dan drugačen, zato partnerja odpeljite na zanimivo razstavo ali v muzej in dovolita, da se naučita in vidita kaj novega.

Kozorog

Morda je na prvi pogled ideja preveč klasična, ampak prav v tem je čar. Ne podcenjujte je! Dober film in večerja. Kaj si lahko želite več?

Vodnar

Če ne želite izbrati klasičnega presenečenja, se odpravita v priljubljen bar in spijta nekaj kozarčkov. Tudi to je dober način za praznovanje valentinovega.

Ribi

Glasba! Ja, glasba! Svojemu partnerju namenite karto za koncert, še boljše pa je, če se kakšen odvija v kratkem! Uživajta v živi glasbi!

Preberite tudi: Pregled Instagrama: Nives Orešnik o ljubezni, Anamarija Lampič o žalosti, Gloria Kotnik pa o sreči

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.