A. Kl. | 24. 1. 2022, 10:35

Ye in Julia Fox: Po New Yorku zavzela Pariz (v džinsu OD GLAVE DO PETE)

Profimedia
Ye in Julia Fox: Po New Yorku zavzela Pariz (v džinsu OD GLAVE DO PETE) (foto: Profimedia)

Ye - prej Kanye West -, odtujeni soprog Kim Kardashian, kljub drugačnim namigovanjem z novo izbranko Julio Fox očitno le misli resno: po zmenkih v New Yorku in Miamiju ga je spremljala na revijo Kenzo v Parizu.

Na predstavitvi moške kolekcije za jesen in zimo 2022/2023 slavne pariške modne hiše, katere ustanovitelj, Japonec Kenzo Takada, je umrl lani, si je par omislil "partnerski videz" v džinsu od glave do pete.

Ne spreglejte: Julia Fox o zmenku z Yejem - "uresničene sanje vsakega dekleta"

Fox je nosila kratek jopič s stožčastim prsnim delom znamke Schiaparelli v kombinaciji z nizko spuščenimi hlačami Carhartt. Seksi videz, ki je razkrival Juliin izklesani trebuh, so zaokrožali koničasti škornji - prav tako iz džinsa -, uhani (Shicaparelli) in dramatično ličenje.

Profimedia

Tudi West, ki je v pozornosti (že kar histeriji) oboževalcev pred prizoriščem, Galerie Vivienne, vidno užival, je bil ves v džinsu, manjkali pa niso niti njegovi zdaj že značilni črni škornji in rokavice.

Profimedia

To je bil prvi "uradni" nastop še svežega para na rdeči preprogi, odkar so ju prvič opazili skupaj na silvestrovo in so se začele govorice o njuni domnevni romanci.

Profimedia

Na reviji - v okviru dogodka je svojo prvo kolekcijo za Kenzo predstavil novi kreativni direktor, japonski modni oblikovalec Nigo -, kjer sta nato sedela v prvi vrsti, sta se pridružila Westovim slavnim znancem, med povabljenci je bil tudi zvezdniški glasbeni producent in ambasador znamke, Pharrell Williams.

Profimedia

Fox, vzhajajoče ime na filmskem prizorišču, je v svojem podkastu pred kratkim povedala, da se zaveda, da mnogi mislijo, da se z Westom videva zaradi denarja in pozornosti, a da se s tem še zdaleč ne obremenjuje.

Profimedia

Dodala je: "Ljubčki, že vse svoje odraslo življenje se videvam z milijarderji ... Poglejte si raje moj film, preberite mojo knjigo. To me bolj vznemirja kot to, da me zdaj vsi opazujejo. Ne bi mi moglo biti bolj vseeno."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.