N. V. | 16. 5. 2022, 07:48

Kardashianova dahnila "DA". Na poroko ni povabila svojih sester?

Profimedia
Kardashianova dahnila "DA". Na poroko ni povabila svojih sester? (foto: Profimedia)

To pa nas je presenetilo! Zanimiva je tudi njena izbira poročne obleke.

Kourtney Kardashian je odslej poročena ženska – večno ljubezen je prisegla Travisu Barkerju. Par je po poročanju ameriškega medija TMZ rekel "da" v nedeljo v Santa Barbari.

Opazili so ju v tradicionalnih oblačilih za ženina in nevesto, ko sta si izmenjala zaobljube na stopnicah v središču mesta na Anacapi.

Travis Baker je bil oblečen v popolnoma črn smoking, Kardashianova pa je imela belo obleko, ki je bila precej skrajšana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lisa | kourtney fanpage (@kourtneykworld)

Okoli sebe sta med obredom imela nekaj ljudi, vključno s telesnimi stražarji in drugimi pričami. TMZ poroča, da sta bila na poroki prisotna babica Kardashianove in Barkerjev oče, razvpitih sester Kardashian pa ni bilo videti.

S prizoriča sta se odpeljala v črnem kabrioletu, ki je imel na zadnji strani pritrjen znak "pravkar poročena". V bližnji prihodnosti naj bi imela pravo poročno slovesnost v Italiji, piše TMZ.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ElGordoyLaFlaca (@elgordoylaflaca)

Spomnimo ...

Prejšnji mesec sta se zvezdnika opravila v Vegas, kjer sta opravila 'simbolično' poroko. Zaobljube sta si izmenjala pred Elvisom – poročila sta se brez licence.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.