N. V. | 24. 5. 2022, 22:45

Kardashianova na poroki postregla s špageti. Bi se najedli od te porcije?

Profimedia
Kardashianova na poroki postregla s špageti. Bi se najedli od te porcije? (foto: Profimedia)

Svojim gostom je ponudila tako bizarno porcijo hrane, da jo zdaj zbada več uporabnikov družbenih omrežij. Kako bi reagirali, če bi predse dobili tak krožnik?

Konec tedna sta se Kourtney Kardashian in Travis Barker poročila že tretjič. Intimna slovesnost je potekala v nedeljo na srednjeveškem gradu v vasi Portofino v Italiji.

Tokrat so se mladoporočencema, za razliko od zadnjih dveh porok, pridružili nekateri njuni najbližji prijatelji in družinski člani, vključno s Kourtneyjino mamo, njenimi sestrami in njenimi tremi otroki.

Gostje so snemali in objavljali na tone posnetkov iz zakulisja dogodka – nekaj, kar je pri Kardashianih običajno nezaslišano, saj vpogled v svoje večje dogodke po navadi rezervirajo za svojo resničnostno oddajo. Barkerjeva hči Alabama je na primer na zabavi po obredu, snemala posnetek v živo na Instagramu in tako posnela svojega očeta in novo mačeho, ko plešeta na plesišču.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by travisbarker (@travisbarker)

Uporabnike družbenih omrežij pa je razburil en drug videoposnetek s poroke, ki ga je delila sestra neveste, Kylie Jenner. Vas zanima, zakaj je posnetek pritegnil veliko pozornosti na spletu?

Porcija špagetov

Jennerjeva je bila konec tedna opazno aktivna na družbenih omrežjih, saj je večino dogodka dokumentirala na svojem TikTok profilu. Objavila je tudi kratek posnetek hrane na poroki.

Posnela je krožnik testenin. Res je, da so testenine postregli na razkošnih krožnikih Dolce & Gabbana, a oboževalce je presenetila opazno majhna velikost porcije. Vsak krožnik v videoposnetku Jennerjeve vsebuje majhno količino testenin, postavljenih na sredino.

Te velikosti porcij so sicer značilne za gurmansko kuhinjo, kjer strežejo več jedi manjših velikosti. Kljub temu pa nekateri uporabniki Twitterja menijo, da je takšna porcija "žalostna".

Kaj menite vi? Bi se najedli od takšne porcije?