P.M. | 8. 3. 2023, 11:15

Kate Middleton razkrila željo, s katero se mali princ Louis vrne iz šole, nasmejala vas bo

Profimedia

Gotovo se še spomnite, ko si je na balkonu Buckinghamske palače zaradi hrupa ob platinastem jubileju kraljice Elizabete II. zatisnil ušesa? Še vedno je navihan ...

Čeprav Kate Middleton, žena britanskega prestolonaslednika princa Williama, z javnostjo ne deli prav pogosto zasebnih družinskih zgodb, je tokrat naredila izjemo. V nedavnem intervjuju je razkrila podrobnost o tem, kako njen najmlajši sin, štiriletni Louis, preživlja čas po prihodu iz šole. Ta je lanskega septembra začel obiskovati šolo Lambrook, kjer sta učenca tudi njegov starejši brat in sestra, princ George in princesa Charlotte

Kate je dejala, da ji Louis po dolgem dnevu v šoli in med knjigami ob prihodu domov pravi: "Zdaj pa se moram malo sprostiti." Ker je zelo rad zunaj, mora iz sebe spraviti nekaj energije, je dodala princesa. 

Prvi šolski dan za Louisa lani septembra.

Prvi šolski dan za Louisa lani septembra.

Profimedia

Šola Lambrook, ki jo obiskujejo vsi trije pravnuki pokojne kraljice Elizabete II., se nahaja v bližini kraja Ascot nedaleč od gradu Windsor, kamor sta se lani s svojimi tremi otroki preselila vojvoda in vojvodinja Cambriška. Šolo obiskuje 620 otrok, prihoda princev in princese pa se je lani močno razveselil tudi tamkajšnji ravnatelj Jonathan Perry. Prestižna šola stane 50.000 funtov letno na učenca.

Louis s sestro Charlotte.

Louis s sestro Charlotte.

Profimedia

Med britansko elito zelo priljubljena šola naj bi ponujala drugačno izobraževalno izkušnjo v primerjavi z drugimi londonskimi šolami. Kljub veliki količini teoretičnega znanja se namreč trudijo, da bi njihovi učenci dobili tudi čim več praktičnih veščin: od kmetijstva, čebelarstva, šivanja, pisanja pesmi in javnega nastopanja do igranja šaha, juda, gorskega kolesarjenja, potapljanja in sabljanja.  

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.