A. Kl. | 15. 2. 2022, 08:32

Konec za Julio Fox in Yeja, ki še vedno upa na drugo priložnost z bivšo Kim

Profimedia

Glede na vse, kar smo zadnje dni brali o Kanyeju "Yeju" Westu, potrditev njegovega razhoda z Julio Fox niti ni presenetljiva novica.

Predstavniki Fox so za ameriški tabloid E! News potrdili, da je po nekaj več kot mesecu njune romance konec, a "ostajata dobra prijatelja in sodelavca".

44-letni raper in 32-letna vsestranska umetnica sta začela rumene vrstice polniti na dopustu ob novem letu v Miamiju, kasneje pa so ju večkrat skupaj fotografirali v New Yorku.

Julia je njuno "hipno povezavo" opevala v eseju za revijo Interview, za katero je Yeju pozirala v skrbno izbranih oblačilih, prednjačila je pri raperju izjemno čislana Balenciaga.

Ne spreglejte: "To so bile uresničene sanje vsakega dekleta. Počutila sem se kot prava Pepelka."

Konec januarja sta se skupaj pojavila na tednu mode v Parizu, kjer sta nosila ujemajoči se opravi iz džinsa, a že takrat so bili vse glasnejši dvomi o pristnosti njune zveze.

Julia je tistim, ki so namigovali, da ji gre le za slavo in denar, v svojem podkastu odgovorila: "Ljubčki, vse svoje odraslo življenje se videvam z milijarderji, bodite no resni. Vseeno mi je. Meni gre samo za ustvarjanje umetnosti ..."

Profimedia

V začetku februarja se je Ye udeležil praznovanja Juliinega rojstnega dne v New Yorku, kot so na veliko poročali mediji, je goste zabave obdaril z luksuznimi torbicami Hermes.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝓙𝓾𝓵𝓲𝓪 𝓕𝓸𝔁 ☆ (@juliafox)

A menda preprosto ni šlo več, Julia ima enoletnega sina iz prejšnjega razmerja in je zato vezana na New York, Ye pa si je želel večino časa preživeti v Los Angelesu, kjer živijo njegova bivša Kim Kardashian in njuni štirje otroci.

Profimedia

Hkrati je razvpiti glasbenik v zadnjih dneh spet v središču pozornosti zaradi svojih javnih izlivov ljubezni slavni nekdanji ženi, ki je zdaj v razmerju s komikom Petom Davidsonom.

Na valentinovo se je raper oglasil z (zdaj že izbrisano) objavo na Instagramu, v kateri je ob fotografiji Kim in njenega sedanjega fanta med drugim zapisal, da "ne bo obupal nad svojo družino" in da "verjame, da bosta spet skupaj".

Razkril je tudi, da je Kardashian poslal celoten prtljažnik vrtnic, ki so jih dostavili s črnim terencem, na katerem je pisalo: "MY VISION IS KRYSTAL KLEAR <3" - v prevodu "moja vizija je kristalno jasna".

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.