Sandra Bratuša | 9. 4. 2020, 09:06

Koronavirus: Gwyneth Paltrow odkrito o partnerskih težavah v času izolacije

Profimedia

Igralka Gwyneth Paltrow in njen soprog Brad Falchuk sta se odločila javno spregovoriti o težavah, s katerimi se pari soočajo v izolaciji zaradi koronavirusa. "Težko je, veliko je napetosti in ne vemo, kje bi bili lahko intimni," pravi igralka.

Tudi zvezdnikom koronavirus ne prizanaša. Nekateri so zboleli, prav vsi, tako kot navadni smrtniki, pa morajo upoštevati navodila o omejenem gibanju in tudi njihovo vodilo je #ostanidoma.

Zagotovo pa imajo nekoliko boljše pogoje za bivanje doma, saj skoraj praviloma živijo v razkošnih hišah ali stanovanjih. To pa še ne pomeni, da med pari ni napetosti. Gwyneth Paltrow (47) in njen soprog Brad Falchuk (49) sta o tej temi odkrito spregovorila.

Priznala sta tudi, da sta se odločila za virtualnega terapevta, saj sta se želela znebiti napetosti, ki je v zadnjih dneh zaradi karantene zavladala v njunem domu.

Delo od doma, otroci, šola prek spleta, hišni ljubljenčki in še kaj. Ni ne časa ne kotička, kjer bi lahko človek imel nekaj časa le zase oziroma intimo. Številnim nastala situacija pomeni veliko stisko, pojav anksioznosti pa posameznika lahko pahne celo v depresijo.

Profimedia

In prav o teh težavah, s katerimi se številni srečujejo po vsem svetu, se je Gwyneth odločila javno spregovoriti. O tem je prepričala tudi svojega soproga Brada Falchuka, saj oba želita po svojih močeh z nasveti pomagati ljudem v stiski.

Par se je poročil pred dvema letoma. Javno sta povedala, da ne živita skupaj oziroma da na teden preživita le tri dni pod isto streho, drugače pa sta vsak v svojem domu. "Tako poskušava ohraniti svoj zakon živ in si dajeva potreben prostor ter mir," odločitev razlaga igralka.

Odkar vlada pandemija zaradi koronavirusa, pa družina živi v isti hiši v Los Angelesu. Poleg njiju sta še otroka iz igralkinega prvega zakona s Chrisom Martinom, hčerka Apple (15) in sin Moses (13). Ker so vsi veliki ljubitelji živali, imajo kar nekaj hišnih ljubljenčkov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WFH with some moral support 💚

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Gwyneth govori povsem odkrito: "Zelo sva srečna, ker je najina zveza trdna, a vseeno celotna situacija pušča posledica tudi pri naju. Zaprti smo v hiši z dvema otrokoma in naše gibanje je omejeno. Menim, da je to za vsakogar velik izziv. Še posebej za otroke, ki nimajo stikov s prijatelji. Zelo striktno se držimo vseh navodil in nimamo stika z nikomer."

Znani par se je posnel med pogovorom s terapevtko Michaelo Boehm, h kateri sta se zatekla po pomoč. Gwyneth je povedala, da v hiši vladajo določene napetosti in da so dostikrat vsi nervozni ter nezadovoljni z nastalo situacijo. In prepričana je, da se z njo lahko marsikdo poistoveti.

Očitno je igralka po naravi zelo odkrita, saj je povedala še neko podrobnost iz bolj intimnega življenja. "Seveda je težava tudi za pare, ki pač ne morejo najti svojega prostora, kjer bi lahko bila intimna in se posvetila drug drugemu …"

Terapevtka je povedala tudi, da ji je marsikatera prijateljica zaupala, da je v teh časih povsem izgubila željo po spolnosti. "Tesnoba, nemir in celo depresije so lahko vzrok za zmanjšanje libida. To je pogost pojav, zlasti pri ženskah. Zato je v odnos treba vložiti še več truda, se mogoče malce urediti, poskrbeti za higieno …"

Zanimivo je, da je Gwyneth, ko je bila v zakonu s Chrisom Martinom, svoje intimno življenje bolj ali manj skrivala pred javnostjo, zdaj pa o njem govori zelo odkrito. Ženskam v času korone svetuje uporabo raznih vibratorjev in drugih seksualnih pripomočkov, zaradi česar so jo številni kritizirali. Presenetila pa niti ni, saj je pred časom na trg dala poslala z vonjem svoje vagine.

PREBERITE ŠE: Princ Charles in Camilla po samoizolaciji spet skupaj ALI Tom Cruise in John Travolta imata skrivna zaklonišča

PRIPOROČAMO TUDI: Pink in triletni sin prebolela okužbo koronavirusa v osami

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.