N. V. | 4. 6. 2022, 09:05

Kraljica Elizabeta (končno) spoznala svojo vnukinjo

Profimedia/fotomontaža

Kraljica je dobila poseben obisk, ki ga je zagotovo zelo vesela: obiskal jo je vnuk in tako je prvič spoznala svojo pravnukinjo.

Kraljica Elizabeta je uradno spoznala svojo pravnukinjo! 96-letna monarhinja se je v četrtek po paradi Trooping the Colour srečala z 11-mesečno hčerko princa Harryja in Meghan Markle Lilibet Diano, poroča Entertainment Tonight.

Ko je starejša Lilibet srečala svojo precej mlajšo soimenjako, je kraljevi komentator Omid Scobie dejal: "Ti trenutki med Lilibet in kraljico so sicer zelo zasebni, a z zagotovostjo vemo, da se je kraljica zelo veselila. To srečanje je zadržala pandemija. Tako je bilo to res prvič."

Po poročanju Entertainment Tonight naj bi kraljica 4. junija 2022, ko bo Lilibeth dopolnila svoj prvi rojstni dan, spet videla otroka.

BBC news/posnetek zaslona

Harry o svoji babici

"Srečanje z njo je bilo super. Tako lepo jo je bilo videti," je njuno srečanje komentiral Harry med intervjujem za Today's Hoda Kotb. "V odlični formi je. Še vedno ima odličen smisel za humor," je Harry dejal o svojem odnosu z babico.

Profimedia

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.