A. Kl. | 12. 2. 2022, 12:16

Končno: Kylie Jenner je razkrila ime sina in res je dobesedno DIVJE!

Profimedia

Resničnostni zvezdnici in lepotni mogotki Kylie Jenner je kar dober teden uspelo ohraniti skrivnost, kako sta s partnerjem Travisom Scottom poimenovala novorojenega sina, a zdaj ga je končno delila s svetom.

Kot je 24-letna milijarderka oznanila v zgodbi na Instagramu, je mlajšemu bratcu njune prve hčere, štiriletne Stormi, ime Wolf (v prevodu Volk) Webster.

Kylie Jenner/Instagram

In ne Angel, kot so zadnje dni ugibali oboževalci najmlajše članice rodbine Jenner-Kardashian ...

(Wolf sicer ni edino nenavadno ime naraščaja razvpitega resničnostnega klana: Kyliejina polsestra Kim Kardashian ima hčeri North in Chicago ter sina Psalma in Sainta, Khloe Kardashian hčerko True, polbrat Rob Kardashian pa hčerko Dream.)

Kot so poročali ameriški tabloidi, sta Kylie in Travis ime izbrala skupaj, z javnostjo pa sta se ga odločila deliti šele, ko je bila slavna mlada mamica pripravljena na to.

Profimedia

Dobro obveščeni viri poročajo, da gre družinici po prihodu drugorojenca dobro, vsi skupaj bivajo na domu Jenner v losangeleški varovani skupnosti Hidden Hills. Seveda ima Kylie pri opravilih precej pomoči, a je bojda zelo angažirana mama.

"Kylie in Travis sta skupaj srečna. On ustvarja novo glasbo, a je veliko prisoten ... Želela sta si povečati družino in dati Stormi sorojenca že nekaj časa, zato ne bi mogla biti bolj srečna," so še dodali.

Jenner je rojstvo (takrat še neimenovanega) Wolfa Websterja oznanila na Instagramu 6. februarja, objavo je všečkalo prek 20 milijonov ljudi. Fotografiji, na kateri Stormi drži bratčevo roko, je pospremila le z “💙 2/2/22” in na ta način razkrila dečkov datum rojstva.

IG: @kyliejenner

 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.