R.S. | 29. 11. 2023, 11:36

Znana pevka preživljala pravo agonijo, zdaj pa prvič postala mamica

Profimedia/simbolična fotografija

39-letnici se je izpolnila dolgoletna želja. 

Lana Jurčević, hrvaška pevka in podjetnica, je postala mamica. Hčerko je rodila v zagrebški Petrovi bolnišnici. Njeno ime še zaenkrat ostaja skrivnost, poročajo hrvaški mediji. Hčerke se je razveselila s partnerjem Filipom Kratofilom, s katerim je v razmerju od leta 2017. O njem ni znanega veliko, jasno je le, da dela kot specialist za digitalni marketing, prav tako pa je direktor Laninega podjetja La Piel. 

"Je oseba, s katero si deliva zelo podobne vrednote in cilje, zato sva sprejela dejstvo, da velikokrat žrtvujeva svoj prosti čas in morda nekaj skupnih trenutkov za to, kar šele prihaja. Če bi na kaj stavila, je to, da ne ljubi Lane, ki jo javnost pozna, ampak tisto, ki je med štirimi stenami," je o svojem partnerju povedala pevka v intervjuju za hrvaški Story. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

Rizična nosečnost

39-letnica je julija objavila novico o nosečnosti. Delila je čustven videoposnetek, na katerem objokana pokaže pozitiven test nosečnosti in odziv partnerja. Čestitali so ji mnogi znani obrazi, med drugim sta ji čestitala tudi slovenska pevca Ines Erbus in Dejan Krajnc. Kmalu pa se je zapletlo - kar dva meseca je morala preživeti v bolnišnici. Prejela je več kot 70 doz antibiotikov, doživela krvavitve, zaplete in veliko negotovosti. Kljub temu je ostala optimistična, na koncu pa se je vse dobro končalo. 

"Hvaležna sem za vsak nov dan ... Nikoli ne dovolite, da vas strahovi in ​​negotovost v čemer koli 'ohromijo' in kontaminirajo vašo psiho, čustva in telo ... To so 'orodja', ki so nam dana, ki jih imamo in s katerimi upravljamo sebe. Uporabite jih sebi v prid. In v dobro vseh, ki so obkroženi z vami. Bodite jim s svojim zgledom motivacija in navdih," je zapisala pred tedni.