Sandra Bratuša | 16. 4. 2020, 13:03

Liz Hurley zaradi izolacije ne najde nove ljubezni

Profimedia
Liz Hurley zaradi izolacije ne najde nove ljubezni (foto: Profimedia)

Angleška igralka Elizabeth Hurley dneve izolacije preživlja s sinom Damianom, mamo Angelo, teto in še s petimi ljudmi. Sama pravi, da so zelo pazljivi in upoštevajo navodila, da ne bi oboleli za koronavirusom.

Čeprav Elizabeth Hurley (54) ni več med najmlajšimi, je še vedno zelo privlačna ženska. Ima zavidanja vredno postavo in obraz, ki odlično skriva njena leta. Trenutno je v domači karanteni v mestu Herefordshire, z njo pa je tudi njena družina in nekaj prijateljev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Manual labour #lockdown #stayhome #staysafe 😘

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

"Devet nas je v izolaciji, vsa moja družina, skupaj z mamo, teto in prijatelji, ki imajo že tako težave z dihanjem. Sem kar paranoična in nikogar ne spuščam v hišo. Kupujem v lokalnih trgovinah, nosim zaščitno masko in rokavice. Res me je strah," je odkrita Liz.

Načeloma se imajo lepo, se razumejo, a igralka pravi, da vseeno pogreša druženja. Predvsem pa je žalostna, ker zaradi karantene ne more spoznavati novih moških. "Rada bi našla novo ljubezen, a je zdaj ne morem, saj sem zaprta med štirimi stenami," pravi Liz.

"Zelo sem srečna, da imam hišo v manjšem kraju, kjer ne živi veliko ljudi. Sem pa postavila v njej določena pravila. Vsakdo ima svojo zadolžitev. Jaz hodim po nakupih, perem oblačila in kuham. Televizijo pa lahko gledamo šele po 18. uri, da se ne bi vsi skupaj spremenili v kavč," dodaja malce v šali.

Priznala je tudi, da zdaj, ko je nenehno doma, nekoliko drugače skrbi za videz. "Lase sem si umila po 11 dneh. Bolj ali manj sem brez ličil in prav uživam v tem. Obkrožena sem z naravo in ni potrebe, da bi kožo utrujala z ličili."

"Rada bi se noro zaljubila v nekoga, ki bi bil tudi sam noro zaljubljen vame. A zdaj je to nemogoče, saj sem zaprta z družino in ne srečam nikogar. Mogoče, ko bo vsega enkrat konec. Takrat bom šla v lov in mogoče se mi nasmehne sreča," pravi lepotica.

Liz je bila od leta 2007 do 2011 poročena z bogatim podjetnikom Arunom Nayarjem (55), a njena najbolj znana zveza je bila z igralcem Hughom Grantom (59), ki je trajala kar nekaj let, a se ni končala s poroko. Ljubila je tudi avstralskega igralca kriketa Shanea Warnea (50). Sina je dobila iz kratke afere z bogatašem Stevom Bingom (55).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A bikini a day 😘 @elizabethhurleybeach @chevalblancrandheli #FreyaBikini #maldives

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Sicer pa igralka na družabnih omrežjih zelo rada pokaže, da ji leta ne morejo do živega. Njena postava je taka, da ji jo zavidajo pol mlajše kolegice. Torej je lahko manekenka za svojo linijo kopalk kar sama.

PREBERITE ŠE: Anže Kopitar prodal hišo na Manhattan Beachu ALI Igralec Tom Hanks prebolel korono, a se ga še vedno izogibajo

PRIPOROČAMO TUDI: Ustanovitelj WikiLeaksa na ekvadorski ambasadi dvakrat postal oče

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.