Ljubezen po domače: Drama v Banovcih, pri Janezu pa ena v utopiji, druga prepričana v ljubezen, zdaj pa še tretja v igri!

6. 12. 2020, 11:47 | Scena

              Ljubezen po domače: Drama v Banovcih, pri Janezu pa ena v utopiji, druga prepričana v ljubezen, zdaj pa še tretja v igri! (foto: POP TV/posnetek zaslona) POP TV/posnetek zaslona

Dogajanja na letošnjih kmetijah se približujejo vrhuncu. Naketeri tekmovalci že imajo svoje izbranke in izbrance, nekateri to več niti ne skrivajo, a obrat morda lahko pričakujemo pri Janezu Reberniku, saj se mu je na kmetiji pri Sveti Trojici pridružila “Damjanova” Monika. Janez je v preteklosti že nakazal, da mu je Monika zelo simpatična. 

Po tem, ko je Damjan Šalamun svojim dekletom v Banovcih jasno pokazal, da se je njegovo srce ogrelo za Barbaro, je tik pred izločanjem naslednje kandidatke Monika povedala, da ga bo “rešila muke”, saj se je odločila, da bo predčasno sama zapustila kmetijo. 

Dejala je, da na kmetiji nima več kaj iskati, saj ji je postalo jasno, da nobena druga kandidatka več nima možnosti osvojiti Damjanovo srce. Z Barbaro sta namreč skupaj preživela romantično noč in ko sta se zjutraj vrnila na kmetijo, sta se držala za roke, objemala in ostalim trem dekletom jasno dala vedeti, da mislita resno.

Zmenek Damjana in Barbare se je končal v postelji z vročimi poljubi. POP TV/posnetek zaslona

Zmenek Damjana in Barbare se je končal v postelji z vročimi poljubi.

Damjan, neroden kot je, tega ni znal iskreno povedati, ampak je po nekaj minutah pogovora dekleta pustil same in odšel pripravljat novo presenečenje. Osupla in razočarana dekleta so zato želela od Barbare slišati, kaj se je dogajalo, a je bila tudi ona zelo redkobesedna in jih je pustila v negotovosti. Odločitev Monike, da zapusti kmetijo, je zato bila pričakovana. In kot je sama dejala pozneje, je bilo razpoloženje na Damjanovi kmetiji vse skozi precej klavrno, zato ji ni žal, da zapušča Banovce. 

Pri odhodu se ji je pridružila voditeljica oddaje Tanja, in čeprav je v Monikih očeh bilo opaziti solze, je bila vesela, ko ji je Tanja ponudila možnost, da se preseli na Janezovo kmetijo. Monika je namreč od Damjana izvedela, da bi jo Janez rad spoznal, in čeprav jo je prizadelo, ko ji je to povedal med njunim precej neuspešnim zmenkom, je sedaj ob odhodu solze hitro pobrisala in se pogumno odpravila novim dogodivščinam nasproti.

Je romanca pri Sveti Trojici ogrožena?

Janez je medtem minulo noč preživel v družbi Darje. Romantičen izlet z motorjem sta zaključila ob jezeru, kjer sta postavila šotor in noč skupaj preživela pod zvezdami. Kaj točno se je zgodilo, nista zaupala pred kamero, a njuni nasmeški in odkrita naklonjenost drug drugemu dajeta slutiti, da je tudi njun odnos postal resnejši.

Ostali njegovi kandidatki, Ruža in Alenka, nista mogli skriti ljubosumja, in ob vrniti Janeza in Darje zjutraj na kmetijo jezikava Monika ni zmogla, da ne bi začela postavljati zelo intimna vprašanja. “Povejta, a sta se dala dol?,” je bilo samo eno izmed takih. Vprašanje je ostalo neodgovorjeno. 

Isti dan zvečer je prišlo na vrsto izločanje tudi na Janezovi kmetiji. V precej napetem ozračju se je Janez odločil, da domov pošlje Ružo. Moniki ja vidno odleglo, Darja pa je bila zelo samozavestna, saj je prepričana, da je že osvojila Janezovo srce. 

Prvi pozdravi med sotekmovalkamu na Janezovi kmetiji so delovali iskreno. POP TV/posnetek zaslona

Prvi pozdravi med sotekmovalkamu na Janezovi kmetiji so delovali iskreno.

Potem pa presenečenje. Takoj, ko se je Ruža poslovila, je na kmetijo stopila Monika. Dekleti sta bili vidno presenečeni, hlinili sta veselje, a Janez je bil Monike iskreno vesel. Objel jo je in poljubil in jo povabil, da se jim pridruži na kmetiji.

Zvečer ob mizi in pogovoru je Monika dejala, da je vesela, da je zapustila Damjanovo kmetijo in da se je seveda prišla borit za Janezovo srce. Alenka, ki je vidno razburjena že vse odkar Janez večjo naklonjenost kaže Darji, je Moniki precej nesramno zabrusila, da pri Janezu nima “šanse”, kjer je njegovo srce že oddano.

Ali je s tem misila na Darjo, iz njenega govoričenja pri mizi ni bilo mogoče razbrati. Čisto možno je, da še naprej živi v prepričanju, da ima tudi sama še vedno možnost osvojiti Janezovo srce. A vse kaže, da enostavno ne zmore sprejeti precej očitne resnice. 

Janez ni mogel skriti veselja, da se mu je na kmetiji pridružila Monika. POP TV/posnetek zaslona

Janez ni mogel skriti veselja, da se mu je na kmetiji pridružila Monika.

Zanimivo bo opazovati, kakšni bodo naslednji Janezovi koraki. Zdaj bo imel priložnost, da spozna Moniko pobliže in kdo ve, če je vez z Darjo tako močna, da jo sproščena in nasmejana Monika ne bo mogla načeti.