22. 4. 2024, 11:39 | Vir: Cosmopolitan

Za vse večne čase: čustveni Luka Dončić pojasnil, kaj bo naredil za svojo malo hčerko Gabrielo (čudovito!)

Navajeni smo, da Luka Dončić izjave daje po odigranih tekmah, malo manj pa smo navajeni, da daje intervjuje. Teh res ni veliko. V zadnjem se je razgovoril tudi o svoji hčerkici Gabrieli.

Slika 1/2

Luka Dončić je pred kratkim dal obsežnejši intervju za moško revijo Esquire, ki piše o moški modi, politiki, znanih osebnostih in se dotika številnih tematik. V pogovoru se je dotaknil tudi hčerkice Gabriele, ki je na svet prijokala oktobra lani.

"Ko se bom upokojil, bom imel kmetijo v Sloveniji," je izjavil Dončić. Prepričan je, da bi imel na kmetiji dovolj prostora za svoje hišne ljubljenčke, saj ima trenutno tri pse. Najpomembnejše pa mu je, da bo imela njegova hčerka Gabriela svobodo in prostor za uresničevanje svojih interesov.

"Lahko se nauči, karkoli se odloči," pravi Dončić, ki pa vseeno upa, da bo imela rada šport. Po nekaj sekundah doda, da si želi, da bo igrala tenis, čeprav je to težak šport. "Tenis igram poleti. Moj servis je moj najboljši udarec," še pojasni. Razkril pa je še, kaj posebnega bo še namenil svoji Gabrieli oziroma na kakšen način se ji bo poklonil. ZA VEČ kliknite NAPREJ.

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu