P.M. | 14. 8. 2022, 15:50

Madonna razkrila, kateri od njenih šestih otrok se oblači bolje od nje

Profimedia

Zvezdnica je bila gostja v slavni pogovorni oddaji Jimmy Fallon, kjer je med drugim govorila tudi o tem, kdo in kako jo prekaša v modnem smislu.

Madonna pravi, da njen 16-letni sin David Banda nosi njene obleke bolje kot ona sama. V nedavnem intervjuju ga je hvalila in večkrat poudarila, da ima res odličen smisel za modo. 

“Lahko obleče katero koli obleko in izgleda neverjetno dobro,” je povedala. “A to je res zoprno, saj nosi moja oblačila in je v njih videti bolje kot jaz,” je še v smehu dodala.

Z voditeljem oddaje sta govorila tudi o tem, kako nadarjen je njen sin. Kot je povedala pevka, David trenutno ustvarja svojo glasbo, ima odličen smisel za humor, šport in modo. 

"David ima vse. Nekoč bo tudi on tvoj gost,” je dejala voditelju priljubljene ameriške pogovorne oddaje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

David je ženske obleke nosil že večkrat, med drugim tudi na boksarskem dogodku v Brooklynu, kamor je prišel oblečen v dolgo športno rdečo obleko znamke Adidas.

Madonna bo kmalu dopolnila 64 let.

Madonna je Davida posvojila leta 2006, skupaj s svojim tedanjim možem, britanskim režiserjem Guyem Ritchiejem. Kot je večkrat dejala, imata z njim res posebno vez.

Kraljica popa, ki bo v kratkem dopolinla 64 let, ima sicer šest otrok: štiri posvojene (poleg Davida še MercyEstere in Stello) in dva biološka, Lourdes in Rocca.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.