31. 5. 2022, 11:14

Vse oči so bile uprte vanj: Madonnin sin je na boks prišel v ženski obleki

Profimedi/Twitter/Internet Baby/fotomontaža

David Banda, 16-letni sin ameriške pop ikone Madonne, je s svojo nedavno izbiro oblačila povzročil pravo senzacijo. Ni treba poudarjati, da je šlo za zelo premišljeno modno potezo. Poglejte, kako je bil videti!

David Banda se je s slavno mamo v newyorški dvorani Barclays Center kot gledalec udeležil boksarskega dvoboja.

Rdeča obleka, ki si jo bomo zapomnili

Da je ravno na enega od najbolj tradicionalno moških športov, kot je boks, David prišel oblečen v žensko obleko, je za mnoge provokacija nad provokacijami.

Oblečen je bil v vpadljivo rdečo obleko oziroma do tal dolgo športno majico s kratkimi rokavi, ki je del težko pričakovane kolekcije Adidas x Gucci. Gre za potezo, s katero naj bi Madonnin posvojenec poslal močno sporočilo o modi in spolu. 

David je v zadnjem času že večkrat pokazal svoj zvezdniški slog v oblačenju. Z izbiro ženske obleke je tokrat želel pokazati, da ni treba biti ženska, da bi oblekli čudovito obleko.

Zavračanje spolnih modnih norm

Sicer tudi izjemno nadarjen nogometaš, David nadaljuje poslanstvo, ki ga je v 80. letih prejšnjega stoletja začela Madonna. Pop kraljica je že od samega začetka svoje kariere nenehno premikala družbeno sprejete norme in svetu pošiljala sporočila, ki so bila za tisti čas precej revolucionarna. 

Njene pesmi in videospoti so bili v preteklosti večkrat uperjeni proti tradicionalnim normam katoliške cerkve, znašla se je tudi pod velikim plazom kritik iz Vatikana.

"Želim biti mama, kakršne sama nikoli nisem imela" 

Ena najuspešnejših izvajalk v zgodovini glasbe je medijem v preteklosti zaupala, da je v zelo rosnih letih ostala brez mame. Ta je namreč umrla zaradi raka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Po rojstvu biološke hčerke Lourdes, ki jo je spočela v razmerju s plesalcem Carlosom Leonom, se je odločila tudi za posvojitve. Dečka Davida je leta 2006 vzela iz sirotišnice v Malaviju in ga takoj, ko je za to dobila dovoljenje, odpeljala v London. Sina Rocca ima iz zakona z britanskim filmskim producentom Guyem Ritchiejem, medtem ko je Davida ter deklice Mercy, Stello in Esther prav tako posvojila.

Zdaj so ji ravno otroci ena večjih opor v življenju. Kot je videti, pa je sin David tudi njen največji "modni sledilec".

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.