27. 4. 2022, 15:33

Konec Madonnine zveze s 35 let mlajšim?

Profimedia
Konec Madonnine zveze s 35 let mlajšim? (foto: Profimedia)

Zadnja zveza 63-letne zvezdnice se je začela leta 2019, ko je sodelovanje v šovbiznisu po štirih letih preraslo v ljubezensko razmerje.

Po tem ko v javnosti že od januarja nismo opazili Madonne v družbi njenega 28-letnega fanta Ahlamalika Williamsa, so njuni prijatelji potrdili, da se je par odločil zaključiti njuno romanco. Spoznala sta se leta 2015 med pevkino turnejo Rebel Heart, kjer je bil Williams v skupini njenih plesalcev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Married Biography (@marriedbiography)

Par se v javnosti in na družbenih omrežjih ni veliko izpostavljal, mu je pa Madonna pomagala pri karieri in mu zagotovila pogodbo s Stello McCartney, z njeno pomočjo je celo začel glasbeno pot. Zdaj naj bi, po tem ko sta skupaj preživela pandemijo, ugotovila, da si v življenju želita različnih stvari. Par se je tako razšel mirno in med njima ni zamer, Williams pa se je že izselil iz njene hiše.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ahlamalik Williams (@ahla_malik)

Vir blizu zvezdnice je za britanski tabloid The Sun dejal: "Madonna se je aktivneje vključila v družbo, po razhodu pa več časa preživlja z družino in prijatelji. Ima zelo natrpan urnik, saj sodeluje pri nastajanju biografskega filma o svojem življenju, piše novo glasbo in skrbi za svojo družino. Z Ahlamalikom že nekaj časa nista v najboljših odnosih. Še vedno se imata zelo rada, a sta se odločila za nekaj premora."