Sandra Bratuša | 3. 4. 2020, 09:56

Manekenka Chrissy Teigen obžaluje povečanje prsi, po koncu karantene na operacijo

Profimedia

Nekdanja manekenka Chrissy Teigen si je pred desetimi leti povečala prsi. Danes to svojo odločitev zelo obžaluje in pravi, da ko bo konec karantene, bo odšla pod nož in si prsi pomanjšala.

Chrissy Teigen (34) svojo odločitev o povečanju prsi opravičuje z dejstvom, da je bila takrat zelo nesamozavestna. "Mislila sem, da bo večje oprsje pripomoglo k še večjemu razcvetu moje manekenske kariere," pravi Chrissy, ki je bila zelo iskan model za kopalke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

happy 10 year anniversary to these titties and RIP to these teeth. 💕 @christopher.peterson

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Takrat je bila v zgodnjih 20 letih, danes, ko je srečno poročena in mati, pa se je njeno telo spremenilo. "Z dojenjem so se spremenile tudi moje prsi in komaj čakam, da odstranim vsadke. No, mogoče bi si prsi le malo dvignila, da bi malce lepše stale," dodaja.

Vseeno pa Chrissy ni najbolj prepričana, da bo po odstranitvi silikonov prsi res dvignila. "Postala sem mnogo bolj previdna in ne vem, ali bom še kdaj šla na kakršenkoli lepotni popravek." Na zmanjšanje prsi je že hotela iti, a je prišla pandemija koronavirusa.

Chrissy je že 13 let srečna z glasbenikom Johnom Legendom (41), ki ga je spoznala leta 2007 na snemanju videa za pesem Stereo. Čeprav sta si bila takoj simpatična, se je ljubezen med njima razvila sčasoma in morda je tudi zato danes tako trdna. Par se je poročil leta 2013 na romantični poroki ob jezeru Como v Italiji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Imata triletno hčerko Luno Simone in leto dni starega sina  Milesa Theodorea. Danes Chrissy ne gleda več na to, da bi imela popolno postavo, raje se posveča otrokoma, svojemu soprogu in pisanju kuharskih knjig, ki gredo za med.

PREBERITE ŠE: Selitev v Los Angeles: Harry in Meghan ugašata Instagramov profil in začenjata novo življenje ALI Gordon Ramsay odpustil 500 ljudi: obupani zaposleni pravijo, da je bil šef iz pekla

PRIPOROČAMO TUDI: Gorski zdravnik se vrača: po treh letih Dr. Gruber ponovno na malih ekranih ALI 5 nenavadnih zvezdniških življenj v času koronavirus krize

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.