7. 10. 2021, 09:00

Manekenka Emily Ratajkowski pojasnila, zakaj o spolnem napadu ni spregovorila prej - se je odločila prav?

Profimedia

Pred nekaj dnevi smo poročali, da je pevec Robin Thicke spolno nadlegoval manekenko Emily Ratajkowski. Pri tem pa nas je bolj zanimalo, zakaj se je odločila spregovoriti šele po osmih letih. Zdaj je razkrila, kaj je vplivalo na njeno odločitev.

Njena odskočna deska je bil ravno videospot Blurred Lines

Emily Ratajkowski je pristala na sodelovanje z Robim Thickom in Pharrellom Williamsom za videospot pesmi Blurred Lines. Pravzaprav jo je ta videospot izstrelil med zvezde, saj so se po tem sodelovanja le še vrstila.

Bila je ena izmed treh žensk, ki so plesale okoli Thicka in Williamsa, medtem ko sta prepevala kontroverzno pesem. Emily je odvrgla obleko, ko se je prikazal prizor, v katerem je s Thickom v postelji. Glede na njeno prihajajočo knjigo My Body je na setu uživala do trenutka, ko jo je Thicke spolno napadel.

Profimedia
Preberite tudi: Ameriška manekenka Emily Ratajkowski po osmih letih razkrila, kateri zvezdnik jo je nadlegoval
Spolno nadlegovanje na setu snemanja

"Nenadoma sem začutila hladne in tuje roke neznanca, kako od zadaj objemajo moje gole prsi. Instinktivno sem se umaknila vstran in za hrbtom videla Robina Thicka," piše Emily v svoji knjigi, ki naj bi izšla naslednji mesec.

Zakaj se je odločila spregovoriti po kar osmih letih?

Emily je za People povedala, da ima svoje razloge, zakaj ni spregovorila prej:

"Takrat sem bila še nepoznana manekenka in če bi spregovorila ali se pritožila takrat, danes ne bi bila tam, kjer sem. Ne bi postala slavna."

Kmalu si je prigarala vlogo v filmu Gone Girl, nato pa še v I Feel Pretty, In Darkness in Welcome Home. Razcvetela se je tudi njena kariera manekenstva, saj smo jo kmalu zasledili na pistah Bottega Veneta, Dolce & Gabbana in Versace.

Pravi, da so jo ravno te izkušnje oblikovale v žensko, kakršna je danes. 

Priporočamo tudi: Prvi resničnostni šov v zgodovini: Moralo bi biti idilično, a sta se starša ločila, sin pa je priznal, da je gay

Vir: eonline.com

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.