J. B. | 11. 1. 2023, 12:56

Mična navijačica si je z razkazovanjem oblin v Katarju odprla vrata v svet znanih (poglejte, kam jo je povabil Leonardo DiCaprio)

Profimedia

Nobelove nagrade za posebne dosežke ji morda že res ne bodo podelili, si je pa Ivana Knoll brez dvoma odprla vrata do sila razburljivega življenja.

Lionel Messi je bil najboljši nogometaš lanskega svetovnega prvenstva v Katarju, Ivana Knoll pa navijačica, ki je z razkazovanjem svojim oblin blestela na družbenih omrežjih. Ko se je mična Hrvatica odpravila na mundial, je imela na Instagramu okrog 700.000 sledilcev. Zdaj jih ima že več kot 3,6 milijona.

Strastno jo je privil k sebi

Med tiste, ki so se navdušili nad kandidatko za miss Hrvaške leta 2016, so številni nogometaši ("Med svetovnim prvenstvom so mi pisali številni igralci.") in tudi nekateri najbolj znani Zemljani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Po koncu svetovnega prvenstva se je Knollova vrnila v Zagreb, toda doma ni ostala dolgo. Trenutno je na Floridi, kjer se v Miamiju zabava v družbi številnih zvezdnikov. Med drugim se je fotografirala z oskarjevcem Jamiejem Foxxom, k sebi jo je strastno privil raper Drake, na zasebno zabavo pa jo je povabil celo eden najboljših filmskih igralcev v zgodovini Leonardo DiCaprio.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Hrvatica se je med obiskom Združenih držav Amerike medtem že lotila tudi "osvajanja" naslednjega športa. Tako je poskrbela, da so jo opazili tudi košarkarski navdušenci, izzivalno oblečena se je fotografskim objektivom nastavljala tudi na tekmi lige NBA med Miamijem in Brookylnom.

Novo na Metroplay: "Janša je s tem potrdil, da ostaja" | N1 podkast s Suzano Lovec