N.Z. | 24. 8. 2020, 12:40

Na Twitterju se posmehujejo Melanii Trump: »To ni vrt! To je pokopališče!«

profimedia

Ko je Melania Trump pred tedni sredi najhujšega vala pandemije zaradi koronavirusa v ZDA najavila, da se bo lotila prenove vrta za Belo hišo, so se ljudje spraševali, ali zaradi tega morda ne spominja preveč kar na slavno Marijo Antoaneto.

Nato je vse potihnilo do minule sobote, ko se je Melania s tvitom pohvalila s končnim izdelkom. Twitter seveda ni bil navdušen.

Twitter

Praktično takoj so pričele deževati kritike.

Ljudje so njeno 'kreacijo' primerjali s prejšnjim barvitim cvetličnim vrtom z mnogo drevesi in ugotavljali, da je Melanii uspelo čudovit vrt spremeniti v navadno pokopališče.

Omenjeni vrt pestri pogled iz ovalne pisarne v Beli hiši vse od leta 1913 in je ostajal nespremenjen vse od Kennedyjeve administracije. Tudi zato morda Melaniin poseg v njegov vizualni izgled ni naletel na veliko odobravanje javnosti.

Medtem ko so se nekateri spomnili priljubljene bivše prve dame Michelle Obama, ki je ob cvetličnem vrtu zasadila še zelenjavni vrt, medtem ko je Melania Trump tega poravnala z zemljo in tako ustvarila videz 'pokopališča' …

… so se drugi čudili, kako Melania nima praktično nobenega občutka za dekoracijo v prostoru, zna pa prijetno presenečati s svojim trendi oblačenjem.

 

Še več. Nekateri so šli celo tako daleč, da so Melanii pripisali 'umor z motorko' (češnjevih dreves) v rožnem vrtu, na katerem boste poslej zaman iskali vrtnice.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.