22. 5. 2022, 18:00

Natalija Verboten razkrila skrivnost svojega mladostnega videza

Natalija na fotografiji iz leta 2004.

Bobo

45-letna slovenska pevka svojih lepotnih posegov in uporabe botoksa ni nikoli zanikala. A zdaj je o njih povedala marsikaj novega!

Svojo objavo na Instagramu je Natalija začela z besedami: "Vsem, ki me sprašujete, kakšna je skrivnost mojega mladostnega videza pri 45-tih? Ni skrivnosti. Že devet let obiskujem Kliniko dr. Glumičića. Vsake pol leta mi primarij dr. Glumičić obraz osveži z nežno botox terapijo." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)

Govorice, da obiskuje kliniko slavnega zagrebškega estetskega kirurga, pri katerem so redni gostje tudi številni znani Slovenci in Slovenke, je Natalija v preteklosti že potrdila. Kot je dejala, ji je ta uspešno odstranil podočnjake z lasersko operacijo.

Videti je še bolje kot nekoč!

Videti je še bolje kot nekoč!

mediaspeed.net

Novost z zadnjega obiska

Pri zadnjem obisku naj bi dr. Glumičič dodal še novost, in sicer "liquid facelift", je sledilcem zaupala pevka.

"Gre za nežni nekirurški dvig na področju obraza, brez operacije, brez anastezije, brez videza prenapolnjenega lica, primeren za ljudi, ki potrebujejo mali dvig obraza. Poseg z uporabo novega materiala polnila profhilo je hiter, enostaven, neboleč, takoj greste lahko nazaj na delo, učinek doseže v parih mesecih, obdrži pa ga eno leto do leta in pol. Priporočam!," je kirurgovo delo in poseg pohvalila Natalija, ki na Instagramu večkrat deli tudi utrinke iz družinskega življenja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)

Ob zadnji objavi je še prijazno dodala, da je primarij dr. Glumičić zares vrhunski strokovnjak, z vrhunsko ekipo in ordinacijo. Poleg tega pa še, da je zelo topel in ljubezniv človek.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.