P.M. | 23. 1. 2023, 17:07

Ne boste verjeli, katero zver in v kakšni velikosti si je Kylie Jenner "pripela" na obleko (FOTO)

Profimedia

Kako lahko kdorkoli odobrava in občuduje kaj takšnega, so se jezili nekateri uporabniki družbenih omrežij. 

V Parizu, ki velja za prestolnico mode, se končuje teden visoke mode (Paris Fashion Week), na katerem se s svojimi kreacijami že tradicionalno predstavijo največji modni oblikovalci. Razkošne pomladno-poletne kreacije pritegnejo ogromno pozornosti, neopažene pa ne ostanejo niti obiskovalke modnih revij, med katerimi so tako znane hollywoodske igralke kot tudi najrazličnejše novodobne zvezdnice in starlete.

Lepotica in zver

Na tako velikem modnem dogodku redko manjka tudi ameriška kraljica ličil in polsestra resničnostne zvezdnice Kim Kardashian, 25-letna Kylie Jenner. V Pariz je prispela s svojim zasebnim letalom v nedeljo in že takoj poskrbela za prihod, ki ga nihče ne bo pozabil. 

Za revijo italijanske modne hiše Schiaparelli si je Kylie oblekla oprijeto črno žametno obleko brez naramnic. Vendar je bila ta le podlaga za "modni dodatek" v obliki levje glave. Prav ste prebrali, in če še vedno dvomite, si lahko spodaj ogledate to precej nenavadno kreacijo.

Plišasta (umetna) levja glava v naravni velikosti čez celoten trup je kot kaže modni trend.

Plišasta (umetna) levja glava v naravni velikosti čez celoten trup je kot kaže modni trend.

Profimedia

Mama dveh otrok je svoj "levji" videz dopolnila s torbico iz kačjega usnja, kasneje pa se je na Instagramu zahvalila oblikovalcu Danielu Rose Berryju za neverjetno ročno izdelano "umetniško kreacijo in edinstveno modno izkušnjo".

Naključna ali namerna izbira?

Zanimivo, a njena izbira levjega videza sovpada z razkritjem imena njenega 11-mesečnega sina, ki ga ima z nekdanjim partnerjem, raperjem Travisom Scottom. Fantka je prvotno poimenovala Wolf (Volk), nato pa se je resničnostna zvezdnica odločila, da mu spremeni ime, saj po njeni presoji to ni najbolje ustrezalo dečkovi osebnosti. 

Instagram/Kylie Jenner

Kot je na Instgramu razkrila v soboto, je otroku po novem ime Aire, kar pomeni "božji lev". Kylie je ob tem tudi prvič objavila njegovo fotografijo. Prvi posnetek, ki ga je delila, je bil njun skupni "selfi", narejen med poziranjem s sinom v naročju pred ogledalom. Nanj se je tako odzvala  otrokova babica, slavna mama Kris Jenner, ki je pod komentar fotografije zapisala: "Rada te imam, Aire."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.