A. R. | 15. 12. 2022, 10:25

Poustvarila obleko Heidi Klum: izdelala jo je iz folije in dobila všeček celo od slavne manekenke (VIDEO)

Profimedia

Večkrat pomislite, da bi z veseljem oblekli kakšen modni kos, ki ga vidite na svetovni zvezdnici? Poglejte, kako se je znašla uporabnica Instagrama, ko je 'izdelala' na prvi pogled identično obleko.

Heidi Klum se je pred dnevi v Los Angelesu udeležila glamurozne premiere novega filma Avatar: Pot vode. Nemška zvezdnica, ki bo naslednje leto praznovala abrahama, je znova navdušila s svojim elegantnim videzom na slavnostni preprogi.

Pred fotografskimi objektivi se je sprehodila v beli prosojni večerni toaleti, ki je razkrivala njene dolge noge in manekensko postavo. Tokrat se je odločila za zapeljiv moker videz, značilnost te pričeske pa so polizani lasje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Nad njenim videzom se je navdušila tudi umetnica Angelica Hicks, ki je znana po tem, da na Instagramu poustvarja videze številnih zvezdnic. V preteklosti se je že lotila kopiranja modnega stila Kylie Jenner, Christine Aguilera, Irine Shayk, Taylor Swift in številnih drugih. Tokrat je navdih za ustvarjanje našla pri Heidi Klum in njeni premierski obleki znamke Lever Couture.

Na Instagramu je objavila video, v katerem je pokazala, da je obleko ustvarila s pomočjo prozorne folije za shranjevanje živil. Izvirna je bila tudi pri izdelavi čevljev. Ne verjamete? Poglejte si spodnji videoposnetek.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Njena poteza ni ostala neopažena. Posnetek je na svoj Instagram profil delila tudi zvezdnica, ki je pripisala: "Všeč mi je."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.