R. K. | 21. 11. 2022, 11:25

Nekdanja slovenska misica skupaj s hčerko navdušila Grke: postali sta pravi zvezdi

Youtube/ StarTvGreece/posnetek zaslona

Slovenka, ki smo si jo zapomnili po laskavem nazivu najlepše v državi, je nastopila v resničnostnem šovu, kjer izbirajo naslednji grški supermodel.

Nekdanja mis Slovenije Miša Novak, ki smo si jo po lepoti zapomnili, ko je zmagala na izboru za mis Slovenije leta 1998, je te dni postala prava zvezdnica tudi v Grčiji. Mihaela Novak Marli, ki jo pri nas javnost bolj pozna kot Mišo, se je v Grčijo preselila pred dvajsetimi leti, tja pa jo je zanesla ljubezen. Novak Marilijeva, sicer učiteljica in prevajalka, ki se aktivno ukvarja s športom, je v Grčiji zaslovela tudi kot tekmovalka priljubljenega resničnostnega šova Greece's Next Top Model

V šovu je nastopila skupaj s svojo 19-letno hčerko Maro, ki je ravno tako športnica in je grška podprvakinja v teku na tri kilometre z ovirami. Mati in hči sta gledalce z nastopom naravnost navdušili, nekdanja slovenska misica pa je dokazala, da je tudi kot 47-letnica še vedno prava lepotica.

V šov se je najprej prijavila Mara, nato pa so producenti prepričali tudi Mišo, ki je hčerko spremljala na avdiciji. Po tem, ko se je pogovorila s soprogom in hčerko, je ponudbo sprejela. V šovu sta skupaj z drugimi tekmovalkami bivali več mesecev, na koncu pa je Miši uspelo osvojiti 7. mesto, Mari pa 5. Obe sta veljali celo za favoritinji oddaje in se pri nalogah večkrat visoko uvrstili, piše Žurnal24.

Skrbelo jo je, kaj bo rekel soprog

Kot je priznala misica, bivanje v hiši z dvajsetletnicami ni bilo vedno najlažja naloga, a ji je bila hčerka v oporo. "Vso to izkušnjo vidim kot neprecenljivo za najin odnos z Maro. Podpirali sva se in še bolj zbližali. Sedaj vidim, kako močna je in sedaj še bolj ceniva druga drugo. Da lahko tako izkušnjo doživiš s svojo hčerko, je neprecenljivo," so njene besede povzeli pri omenjenem mediju.

Novak Marlijeva pa ni bila priljubljena le pri žirantih, temveč so jo vzljubile tudi sotekmovalke, ki so jo klicale mama. Tudi čustvenih trenutkov med mamo in hčerko ni manjkalo, Mišo pa je v času šova večkrat skrbelo tudi, kaj bosta na nekatere stvari rekla soprog in tašča. Del šova je bilo na primer tudi vroče fotografiranje deklet z mladim miščnjakom pod prho. Takrat si je zaželela, da bi bil model starejši, saj se ji takšno fotografiranje ni zdelo primerno z moškim, ki bi bil lahko po starosti njen sin, poročajo pri Žurnalu24.

A celotna izkušnja je bila kljub temu pozitivna: "Sporočilo in bistvo moje zgodbe pa je, da so zrela leta najlepša leta. Lepota se ne meri po starosti, ampak po tem, kakšen človek si. Lepi ljudje se lepo vedejo! To je vse. Naj se končno neha diskriminacija proti starosti," je povedala nekdanja misica.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.