J. B. | 26. 1. 2023, 12:34

Nina Klinar razkrila, kaj se je zgodilo Timu Kevinu Ravnjaku zaradi objave njenega golega mednožja

Instagram/Nina Klinar/Tim Kevin Ravnjak/posnetek zaslona/fotomontaža

Njuna zgodba ni imela srečnega konca. Morda je bila nekoč pravljica, zdaj je grozljivka. Nekdanja izbranka uspešnega športnika je iskreno spregovorila o vsem, kar se ji dogaja po slovesu od nekdanjega olimpijca.

Tim Kevin Ravnjak, nekdanji sila uspešni slovenski športnik, ki je nastopil celo na olimpijskih igrah, je nedolgo tega poskrbel za zgražanje slovenske javnosti, potem ko je na Instagramu objavil golo mednožje svoje nekdanje žene Nine Klinar.

To ni bilo prvič, da se je dvojec znašel v središču medijske pozornosti, za katero pa je skrbel predvsem upokojeni deskar. Zdaj se je oglasila tudi Nina Klinar in potrdila, da se je njen nekdanji srčni izbranec zaradi omenjene fotografije znašel v primežu kriminalistov. Mu grozi kazen? In to kakšna? Za zdaj pravih odgovorov še ni.

V precejšnjem šoku in brez besed

"Sama zaupam v naš sistem in pustim, da se s takimi stvarmi ukvarjajo ljudje, ki so za to usposobljeni," je za Moški svet povedala Nina Klinar in dodala: "Ko si v taki situaciji, kakršni sem sama, se moraš prepustiti in zaupati v sam proces. Z Mio sva sami, ona je popolnoma odvisna od mene in ne bom dovolila, da moja čustvena stiska kakorkoli vpliva na njo. Zato tudi redno hodim na psihoterapije, ki mi zelo pomagajo, da sem lahko stabilna. Začetni šok je seveda težek, ampak se že zaradi Mie hitro spravim v red in poskusim zadeve ignorirati. Se pa veselim, da bo enkrat to za mano."

Profimedia/Instagram/Nika Klinar/fotomontaža

Da jo je Ravnjakova objava na Instagramu šokirala, ni treba poudarjati. "Težko se je vsako jutro zbujati s tesnobnim občutkom, pa vendar se mi to dogaja. Nikoli zares ne vem, kaj mi bo prinesel dan. In če nimam prav veliko sporočil, ko pogledam na telefon, zadiham. Ob zadnjem incidentu sem bila v precejšnjem šoku, praktično sem ostala brez besed. Nadaljevala sem s svojim dnevom tako kot vsak dan in se prisilila, da razmišljam trezno in mirno. Zdi se mi, kot da me nič več ne more presenetiti in da sem najhujše že preživela," je pojasnila Klinarjeva.

Psihično je izčrpana

Kljub vsemu, kar se je dogajalo, Nina Klinar ne želi javno obračunavati s svojim nekdanjim izbrancem: "Sama ne vidim smisla v medijskem obračunavanju, predvsem želim zaščititi hčerko, kar je tudi največji razlog, zakaj molčim. Vem, da mi bo nekoč hvaležna in da bo ponosna name. Je pa težko, psihično sem izčrpana. Mia je začela na novo hoditi v vrtec, jaz v službo. Navaditi se morava na nov ritem, noči so pestre, potem pa še ves pritisk, ki se izvaja nad mano. Ampak nama uspeva ob pomoči družine, prijateljev, psihoterapevta ter širše množice ljudi, ki mi izkazujejo podporo."

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel