A. Kl. | 12. 1. 2022, 10:30

Mlada mamica Mandy Moore: Nisem si mislila, da imaš lahko koga tako rad

Profimedia

Medtem ko je njen soigralec Milo Ventimiglia dobil zvezdo na hollywoodskem Pločniku slavnih - in to tik poleg njene - je Mandy Moore objavila fotografijo prikupnega obiska s snemanja To smo mi.

Ko je bila že v kostumu Rebecce Pearson, vlogi ustrezno tudi postarana, je k sebi stisnila svojega desetmesečnega sina Gusa. "Goosey na obisku pri mami v službi," je Mandy zapisala ob zgodbi na Instagramu.

Mandy Moore/Instagram

Prav na tem družbenem omrežju pa je objavila tudi fotografijo Mila, svojega televizijskega (pokojnega) moža s še svežo zvezdo in zapisala: "Mama in očka za vedno skupaj."

Preberite tudi: Priljubljeni "Jack Pearson" dobil zvezdo na Pločniku slavnih

Mandy Moore/Instagram

37-letna pevka in igralka se je z možem Taylorjem Goldsmithom naraščaja razveselila februarja lani, decembra pa se je pojavila na naslovnici revije Parents (Starši) in dala tudi intervju.

"Nočem biti slišati osladno, a vsi klišeji držijo. Življenje je zdaj dobilo barve. Vse skupaj ima smisel na način, kot prej ne. Nisem si mislila, da je sploh mogoče imeti koga tako rad."

Na vprašanje o tem, ali bo otrok vplival na njeno kreativnost, je Moore odgovorila, da bo materinstvo "spremenilo to, o čemer pišem, in kar, kot igralka, lahko dosežem ... Zdaj je vse drugače."

Profimedia

Priznala je tudi, da se je, ko je postala mama, počutila "malce izgubljeno in pozabljeno". Nekatera prijateljstva so se žal razblinila, a, kot je povedala, se spletajo tudi nova: prek družbenih omrežij se je zbližala s kuharsko mojstrico Gaby Dalkin, prav tako mlado mamico.

V ZDA so ravno začeli predvajati šesto in zadnjo sezono izjemne televizijske uspešnice Dana Fogelmana To smo mi, ki spremlja življenje družine Pearson v različnih časovnih obdobjih, tako pred smrtjo očeta Jacka (Ventimiglia) kot desetletja po njej.

Datum prihoda sklepnih epizod, ob ogledu katerih bo gotovo treba imeti pripravljene robčke za brisanje solz, na slovenske teve ekrane še ni znan.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.