Ž.A. | 16. 11. 2021, 08:15

Nuša Lesar šokirana nad obnašanjem starejše gospe: "Saj ne morem verjeti, kaj se mi je ravnokar zgodilo!"

IG: @nusa_lesar / Nadja_ZK_Photography
Nuša Lesar šokirana nad obnašanjem starejše gospe: "Saj ne morem verjeti, kaj se mi je ravnokar zgodilo!" (foto: IG: @nusa_lesar / Nadja_ZK_Photography)

Priljubljena voditeljica oddaje Svet na Kanalu A Nuša Lesar je na svojem Instagram profilu s sledilci delila presenetljivo prigodo, ki se ji je pripetila.

"Saj ne morem verjeti, kaj se mi je ravnokar zgodilo. Sploh ne morem priti k sebi!"

Nuša Lesar je dogodek komentirala v Instagram zgodbi in mu namenila še objavo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nuša Lesar (@nusa_lesar)

Pod objavo je zapisala:

"Potem, ko mi je gospa na kolesu zagrenila dan s sočnim besednjakom in direkt v fris stegnjenim sredincem, ste me vi spet spravili v boljšo voljo. Včasih ne vem zakaj imam IG, včasih pa vem. Danes vem. Zato, da kdaj jaz vas spravim v boljšo voljo, kdaj pa vi mene. Hvala, ker ste!"

Preberite tudi: Pregled Instagrama: Natalija Verboten v lepi družbi, Ilka Štuhec na smučkah in Zoran Dragić na poti
Kaj se je pravzaprav naredilo?

Nuša na posnetku pove, da se je v službo odpravila z avtom. Pri zavijanju v desno je počakala, da sta cesto prečkala dva pešca, nato pa se je starejša gospa v nekem trenutku pojavila na cesti. Nuša večkrat poudari, da njuno srečanje niti približno ni bilo blizu in da jo je skoraj spregledala.

"Nisem je videla, ko sem se ozrla nazaj. Hočem speljati, ona se znajde tam, jaz (stopim) po zavori in se ustavim, da gre lahko mimo,“ razloži Nuša.

Z mimiko ji je še želela pokazati, da se opravičuje, ker jo je najverjetneje prestrašila, vendar v zameno ni prejela prijetne reakcije.

"Ona me pogleda tako srepo, kot da sem jo zanalašč hotela zbiti, pa niti blizu ni bilo. Namenila mi je eno sočno kletvico. Ti piiiii ena. Tako se je zadrla, da sem jo razločno slišala v avto. Sredi Ljubljane, kjer veste, da ni nikoli tiho. Za nameček mi je stisnila še sredinca. Upam, da je sedaj mirna,“ iskreno pove Nuša, ki jo je celotna situacija kar pretresla.

Se pa iz tega razloga Nuša sprašuje, ali res nimamo več potrpljenja in sočutka do človeka, ki naredi majhno, majhno napako. Žalostno, kajne?

Priporočamo tudi: David Urankar: »Če bi imel hčerko, ji nikoli ne bi pustil oditi v Milano brez spremstva!«

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.