30. 9. 2021, 11:26

Britney jokala od sreče, ko je sodišče odvzelo status skrbnika njenemu očetu

profimedia

Sodišče v Los Angelesu je odločilo, da Jamie Spears odslej ne bo več skrbnik posestva in osebe priljubljene pevke Britney Spears. Tako se je odločilo potem, ko ga je Spearsova po 13 letih konzervatorija obtožila let zlorabe.

Jamie Spears je bil za legalnega skrbnika postavljen leta 2008, ko je bila Britney Spears v vidno hudi psihični stiski. Slednji je botrovala razvpita ločitev od Kevina Federlinea, boj za skrbništvo sinov in grozljiv pritisk javnosti, še posebno trum paparacov, ki so zvezdnici sledili na vsakem koraku.

Na sodišču v Los Angelesu je sodnica Brenda Penny včeraj vendarle razveljavila status skrbnika očetu zvezdnice, še naprej pa ostaja v veljavi drugi del skrbništva nad katerim bedi odvetniška ekipa. Jamesa Spearsa, ki je imel od leta 2008 do leta 2919 skrbništvo nad osebnimi odločitvami pevke, po letu 2019 pa še nad premoženjem v trenutni vrednosti 59 milijonov dolarjev, je sodišče ocenilo kot nekvalificiranega za opravljanje vloge skrbnika, v delu konzervatorija, ki bdi nad osebo pevke, pa celo kot naravnost toksičnega.

Ekipa odvetnikov, ki po novem bdi nad interesi pevke, je od sodišča zahtevalo še eno srečanje v roku 30 do 45 dni, s katerim bi povsem odpravili skrbništvo nad zvezdnico.

Podpora pevki je izjemna

Medtem ko je potekal odmevni sodni proces so se po svetu vrstili izrazi množične podpore Britney. Številni oboževalci so se tako zbrali na tako na londonskem Trafalgar Squereu, kot onkraj luže na več lokacijah.

Po odločitvi sodišča se je na Instagramu oglasil Sam Asghari, zaročenec Britney Spears in pozdravil razvoj dogodkov.

Britney končno spet srečna

Iz virov, ki so blizu pevki, pa so ameriški mediji izvedeli, da je 'Britney Spears planila v jok od sreče v trenutku, ko je sodišče razsodilo'.

"V šoku je in povsem brez besed, hkrati pa kar skače od veselja. Takšne sreče ni občutila že vsaj 13 let."

Morda vas bo zanimalo tudi:

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.