P.M. | 2. 9. 2022, 16:00

Oglasil se je Severinin nekdanji mož in prilil olje na ogenj družinske drame

Dnevnik.hr/fotomontaža

Po pretepu med slavno hrvaško pevko in njeno sestro na dan prihajajo nove razlage ozadja nasilnega dogodka. Vnel se  je tudi besedni dvoboj med njuno mamo Ano in Milanom Popovićem, s katerim ima pevka sina.

Pri naših južnih sosedih še vedno odmeva incident, v katerega je bila vpletena slavna pevka Severina Vučković. Kot je znano, sta si v lase skočili slavna Seve in njena sestra Marijana, ki živi v Splitu. V komentiranje o tem, zakaj je do pretepa prišlo, naj bi se zdaj vključila tudi njuna mama Ana Vučković in tudi Severini bivši mož Milan Popović. Kako gledata na zadevo?

Mama stopila v bran slavni hčerki

Po Aninem prepričanju je v najnovejši zaplet v družini znova vpleten Milan Popović, pevkin nekdanji mož in oče njenega sina Aleksandra. Za Severininega bivšega Ana ni imela prav lepih besed, o njem pa je povedala, da ga je lahko sram, ker Severino nenehno napada.

"Ali kdaj sploh pomisli na mojega vnuka, svojega sina? Že leta jo nadleguje in javno pljuva po njej, čeprav je mati njegovega sina," so bile njene besede.

Ob tem je tudi dodala, da jo boli, ker njeno Severino nenehno ustrahujejo in nadlegujejo, s prstom pa je pokazala ravno na Milana.

Po mnenju Severinine mame je slavna pevka tarča nenehnih napadov nekdanjega moža Milana.

Po mnenju Severinine mame je slavna pevka tarča nenehnih napadov nekdanjega moža Milana.

Profimedia

Milan nekdanji tašči ni ostal dolžan

V izjavi za medije pa je Milan poudaril, da zelo dobro pozna Severinino agresivno vedenje ter da ga ne čudi, da je prišlo do pretepa. O nekdanji tašči je medtem dejal, da je finančno odvisna od Severine ter da je to eden glavnih razlogov, da jo ščiti oziroma, da ji v nekaterih stvareh daje prednost pred ostalima dvema hčerkama.

"Dejstvo je, da je Marijana Vučković končala v bolnišnici, Severina Vučković pa je pobegnila z mesta dogajanja. Preiskava bo seveda pokazala, kaj se je zgodilo in kdo je koga napadel," je še dejal.

Prepričan je tudi, da Severinina mama ni napisala uradne izjave in da za vsem skupaj stoji pevkina ekipa za odnose z javnostmi, piše hrvaški portal index.hr. Ob tem dodaja, da se je v družinsko zadevo vmešal zato, ker se v njem nahaja njegov sin. "To agresivno, nestabilno, nezdravo okolje je točno to okolje, iz katerega ga skušam na vse pretege izvleči in pred katerim ga želim zaščititi."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.