Oskarjevec Brad Pitt na kratko postal vremenar

Življenje v karanteni

23. 4. 2020, 14:28 | Scena | Piše: Sandra Bratuša

              Oskarjevec Brad Pitt na kratko postal vremenar (foto: Profimedia) Profimedia

Medtem ko čaka na vrnitev pred filmske kamere, je Brad Pitt postal napovedovalec vremena. Pridružil se je namreč tistim hollywoodskim zvezdnikom, ki gostujejo pri igralcu  Johnu Krasinskemu na YouTubu, s tem pa je seveda razveselil številne oboževalke po vsem svetu.

Sledilce nedeljske epizode serij Some Good News, ki jo vodi igralec John Krasinski, je prijetno presenetil 56-letni Brad Pitt, ki se je pojavil v vlogi ležernega vremenoslovca. "Morali bi preveriti, kakšno je danes vreme. Brad, kako je kaj tam?" vpraša John.

Slika se nato seli iz improviziranega studia, v katerem je Krasinski, na teraso Bradove hiše. Šarmantni igralec je oblečen v zelen pulover, na glavi pa ima obvezno kapo. Pokuka na teraso in reče: "Zdi se … ha, dokaj v redu. Da!"

Slika nato ponovno potuje h Krasinskemu, ki je v svoji nedeljski oddaji gostil tudi brate Jonas, pevko Billie Eilish, raperja Chancelorja Johnathana Bennetta, ki ga bolj poznamo pod imenom Chance the Rapper.

Oddajo na Youtubu Some Good News si je igralec John Krasinski zamislil za to, da bi svojim sledilcem med pandemijo koronavirusa podal zabavne vsebine, s katerimi bi jih malce razvedril in jim odvrnil misli od vsakodnevnih skrbi.

PREBERITE ŠE: Princ Philip izrazil svojo hvaležnost vsem, ki delajo v času koronavirusa ALI 10 filmov, ki nas opominjajo na vse tiste stvari, ki so zares pomembne

PRIPOROČAMO TUDI: Avtorica knjige Deklina zgodba o dojemanju pandemije in iskanju "krivca"

 

 

Sandra Bratuša
Novinarka