A. Kl. | 9. 2. 2022, 16:00

Šokantni prizor iz Evforije, ki bi lahko Zendayi prinesel še enega emmyja

Profimedia
Šokantni prizor iz Evforije, ki bi lahko Zendayi prinesel še enega emmyja (foto: Profimedia)

Najnovejša epizoda razvpite serije Evforija, v kateri spremljamo skupino srednješolcev, ki jim življenje ne prizanaša z dramo, je v ospredje postavila igralske sposobnosti osrednje zvezdnice Zendaye.

25-letna igralka v seriji upodablja Rue, ki je po očetovi smrti zapadla v hudo odvisnost od mamil. V uvodnem prizoru epizode Stand Still Like the Hummingbird ji obupani mama in dekle Jules pripravita "past" v obliki intervencije.

Zendaya je izjemno prepričljivo upodobila odvisnico v abstinenčni krizi, ki bi za "šus" storila resnično vse - tudi globoko prizadela tiste, ki jih ima najraje na svetu. Kot so zapisali nekateri gledalci, so na trenutke "pozabili, da gledajo igran prizor".

V mučnem, kar 15 minut trajajočem uvodu, je zvezdnica Spider-Mana (s soigralcem iz zf-franšize Tomom Hollandom sta par tudi v resničnem življenju) še enkrat dokazala, zakaj je leta 2020 postala najmlajša dobitnica emmyja v zgodovini - takrat za prvo sezono Evforije.

Na družbenih omrežjih ji gledalci že napovedujejo še eno nominacijo za ta najbolj zaželeni kipec med televizijskimi ustvarjalci in tudi gotovo zmago.

Zendaya je v pogovoru za Extra komentirala omenjeno epizodo iz serije, v kateri je po mnenju kritikov ustvarila "življenjsko vlogo".

Pojasnila je, da je bila epizoda, v kateri je Rue dosegla dno, izjemno zahtevna, saj ne gre le zanjo, temveč tudi za svojce in prijatelje, ki trpijo z njo in zaradi nje.

Svoj lik je igralka, ki je tudi izvršna producentka serije Evforija, vzljubila in upa, da ji bo odvisnost vendarle uspelo premagati, je povedala. Podobne misli je delila tudi na Instagramu, kjer ima več kot 128 milijonov sledilcev.

Ne spreglejte: Zendaya po rdeči preprogi kar brez čevljev

Med drugim je o Rue zapisala: "Upam, da jo bodo ljudje še naprej videli kot osebo, ki je vredna njihove ljubezni ... da bodo v njej naprej videli dobro, čeprav sama tega ne vidi."

Dodala je, da si želi tudi, da bi takšno razmišljanje znali prenesti tudi na ljudi v resničnem življenju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.