N. V. | 4. 11. 2022, 18:36

Pevec Sebastian še vedno dopustuje – in vemo, s kom

Instagram/Sebastian/posnetek zaslona/fotomontaža

Na las mu je podoben, se vam ne zdi? Njune fotografije vas bodo znova vrnile na morje in vam pričarale poletje ...

Slovenski pevec Sebastian je v začetku novembra še vedno na dopustu. Medtem ko se pri nas že začenje kazati slabše vreme, se znani pevec še vedno kopa v morju na Cipru.

S fotografijami in videoposnetki, ki jih objavlja na družbena omrežja nas mami in nam v spomin riše lepše, toplejše dni.

"Sonce je lepo, vreme je lepo, ljudi ni preveč ..." je povedal v eni Instagram zgodbi, ki jo je posnel, ko se je že drugi dan zapored odpravljal poležavat na eni najbolj znanih in najlepših plaž na Cipru, plaži Nissi.

S kom je na dopustu?

Razkril je, da se na pozne počitnice ni odpravil sam. S seboj je vzel očeta. Objavil je fotografijo enega izmed mnogih namanj v morju in opazili smo, da sta si zares podobna. Se tudi vam zdi tako?

"Vsaj enkrat letno z očetom potujeva skupaj," je zaupal pevec. Letos sta izbrala devet dni Cipra, ki sta ga oba obiskala prvič: "No, sedem dni Cipra in dva dneva grškega Soluna." 

Torej se na plaži Nissi njun dopust ne bo končal, kot se tudi ni začel. Do sedaj sta obiskala že ciprsko prestolnico, Nikozijo, se mudila v mestu Pafos, njuna pot pa se še nadaljuje. Pevec je na Facebooku sporočil, da uživata še zadnji dan na ciprski plaži, preden se odpravita v grško mesto Solun. Zagotovo bo pevec postregel s kakšnimi fotografijami tudi iz čarobne Grčije.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.