A. R. | 21. 2. 2024, 12:44

Nepričakovana smrt pretresla znano Slovenko: poslovila se je s čustveno objavo: "Ne morem verjeti, da te ni več ..."

Profimedia

Po tem, ko je kot strela z jasnega udarila novica, da se je za vedno poslovil komaj 44-letni vrhunski plesalec Robin 'Bobby' Windsor, se je zdaj oglasila tudi naša plesalka Gordana Grandošek Whiddon, ki ga je dobro poznala.

Svet plesa je včeraj pretresla tragična novica o smrti plesalca Robina 'Bobbyja' Windsorja, ki je sodeloval tudi v plesnem šovu Strictly Come Dancing (po naše Zvezde plešejo). V omenjenem šovu so nastopali tudi naši izjemni plesalci Aljaž Škorjanec, Nadiya Bychkova in Gordana Grandošek Whiddon, ki je bila tudi Robinova zelo dobra prijateljica.

Aljaž Škorjanec, Nadiya Bychkova in Robin Windsor

Aljaž Škorjanec, Nadiya Bychkova in Robin Windsor

Profimedia

44-letnega profesionalnega plesalca latino in družabnih plesov, ki se je po besedah prijateljev v preteklosti že boril z duševnimi težavami in samomorilskimi mislimi, so našli mrtvega v londonski hotelski sobi. Njegova smrt je pretresla njegove najbližje, med njimi tudi našo plesalko Gordano Grandošek Whiddon. Ta se je oglasila na družbenih omrežjih, kjer je s težkim srcem zbrala svoje misli.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROBIN WINDSOR (@robinwindsor)

"Ne morem verjeti, da te ni več. Bil si svetloba, mavrica, sonce, toplina, nasmeh, energija, bil si preveč krhek za ta svet. Vse, kar si želel, je biti ljubljen. Najine spomine hranim od začetka do konca. 22 let. Od Biloxija v Mississippiju do festivala Mardi gras v New Orleansu in pralnice na Japonskem, ko so ljudje mislili, da sva brezdomca. Vse do Broadwaya, kjer sva si delila stanovanje in delala svoje stvari, zadnje 25. obletnice Burn the floor, ter tudi najine slovensko-hrvaške dogodivščine in neskončne zabave."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROBIN WINDSOR (@robinwindsor)

V nadaljevanju je zapisala: "Oh, kako ne obžalujem niti ene zabave in popivanja s tabo, medtem ko sva vadila za Burn the floor in počela, kar nama je bilo všeč, plesala in bila skupaj. Vsi smo se tako zelo zabavali. Sprehodi, pogovori in smeh pozno v noč. Imela sem privilegij biti ob tebi v najtemnejših nočeh, te objemati, ko si jokal, in zdelo se je, da si ušel iz sence, a vendar nikoli nisi."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gordana Grandosek Whiddon (@gordanagw)

"Tako zelo sem se trudila, a ni bilo dovolj. Srce se mi trga, ker te ne bom več videla, slišala tvojega smeha, te čutila. Imela sva nepozabno zadnje križarjenje, zadnjo pustolovščino in zadnji ples s teboj. Rada te imam, Bobby, za vedno. Nekega dne bova skupaj tam zgoraj," se je Grandoškova po Robinovi tragični smrti za konec čustveno poklonila svojemu pokojnemu prijatelju in delila skupne spomine. Kolaž fotografij je pospremila z zvočnim posnetkom pesmi What Was I Made For?, čustvene in močne balade, ki jo izvaja Billie Eilish.

45-letna Mariborčanka Gordana Grandošek Whiddon, ki je bila štiri leta zapored slovenska plesna prvakinja, se je leta 2018 pridružila profesionalni zasedbi plesnega šova Strictly Come Dancing (po naše Zvezde plešejo), za plesnega partnerja pa so ji dodelili zvezdnika, pevca Ronana Keatinga.

"Počivaj v miru, dragi prijatelj"

Nenadna smrt plesalca Robina Windsorja je močno pretresla tudi enega naših najuspešnejših slovenskih plesalcev Aljaža Škorjanca, ki je svojo ženo Janette Manrara, spoznal v britanskem šovu Strictly Come Dancing (Zvezde plešejo). Škorjanec, ki je s svojo slavno soplesalko, manekenko Abbey Clancy, leta 2013 slavil v že omenjenem britanskem šovu, je s sledilci na Instagramu delil čustveno objavo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aljaž Škorjanec (@aljazskorjanec)

"Počivaj v miru, dragi prijatelj." Ob tem pa delil njuno skupno črno-belo fotografijo. Škorjanec je za novico izvedel le dan po njegovem rojstnem dnevu, saj je ravno 19. februarja slavil 34 let.

Oglasila se je tudi njegova žena Janette Manrara, ki je pokojnega plesnega zvezdnika dobro poznala. Ta je na Instagramu delila njegovo fotografijo, na kateri je nasmejan in poln življenja. Objavo je pospremila z besedami: "Počivaj v miru, moj čudoviti prijatelj. Še naprej pleši v nebesih."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janette Manrara (@jmanrara)

 

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ