R.S. | 28. 3. 2022, 14:30

ŠOKANTNO! Po incidentu na oskarjih se je odzval sin Willa Smitha: 'Tako to počnemo'

Profimedia

Medtem ko je večina sveta zgrožena nad dejanjem Willa Smitha, pa ga očitno njegov sin podpira. 

Dogodek, o katerem govori ves svet - Will Smith je na odru klofnil Chrisa Rocka. Večino zvezdnikov je Smithovo potezo ostro obsodilo, Jaden Smith pa je imel drugačno reakcijo. Na Twitterju je zapisal: "Tako to počnemo".

Presenečenje večera

Dejanja ni pričakoval nihče, kar je bilo vidno tudi na obrazih prisotnih na dogodku. Meryl Streep, Michelle Williams, Matt Damon so ostali odprtih ust, Charlize Theron, Mel Gibson pa so svojo zgroženost prekrili z rokami.   

Odzivi slavnih

Družbena omrežja so preplavile reakcije znanih ljudi. Komik Ryan Sickler je po incidentu zapisal: "Ne glede na to, kaj menimo o šali in vseh, ki so vpleteni, Chris Rock je bil danes napaden med svojim delom. Akademija ga ni uspela zaščititi. Will Smith je lahko ostal, dali so mu celo oskarja, se z njim smejali in ga častili. Hollywood je poln sranja."

Dejanje je komentirala tudi igralka Sophia Bush: "Nasilje ni ok. Napad nikoli ni odgovor. In pa? To je že drugič, da se je Chris pošalil na Jadin račun na odru oskarjev. Danes se je je lotil na račun njene alopecije. Šaliti se na račun avtoimune bolezni je preprosto narobe. Da je to naredil namerno, je preprosto zlobno. Oba se morata malce umiriti."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.