P.M. | 25. 10. 2022, 19:07

VIDEO: Posnetek smeha princa Williama je postal spletni hit

Profimedia

"To je moj novi najljubši zvok," je zapisala ena od oboževalk kraljeve družine.

Britanski prestolonaslednik princ William se je ponovno znašel v središču pozornosti. Na TikToku se je namreč pojavil posnetek, v katerem se pogovarja z učenko šole, ki jo je obiskal. Ob njunem pogovoru se je William zelo prikupno, skoraj dekliško zasmejal, posnetek pa je nemudoma zaokrožil po družbenih medijih. Večini je bil prinčev smeh še posebej zanimiv zato, ker so ga slišali prvič.

"Kdo bi si mislil, da se princ William takole smeji?", je zapisala uporabnica TikToka.

@loulabelle1000 “Hee! Hee! Hee!” #fyp #foryou #princewilliam #princewilliamedit #princewilliamdukeofcambridge #britishhumour #katemiddleton #thequeen #princessdiana #williamandkate #williamandharry ♬ original sound - The Royal Watcher

Posnetek smejočega se princa Williama je takoj postal uspešnica na družbenih omrežjih. "Spominja me na kraljico Elizabeto, tako se je ona smejala", je bil eden od številnih komentarjev. "Zelo srčkano", je komentiral nekdo drug, ki ni mogel skriti navdušenja.

Oboževalci britanske kraljeve družine podrobno analizirajo vsako potezo njenih članov, še posebej med njihovimi javnimi nastopi. Očitno je zdaj na vrsti Williamov smeh.

Kate in William sta že večkrat pokazala, da sta zelo sproščena in preprosta na uradnih potovanjih in dogodkih, zaradi česar sta si prislužila tudi nazive najljubših članov kraljeve družine.