J. B. | 25. 5. 2023, 12:26

Priljubljeni športnik v Kranju pripravlja spektakel: bliža se zabava, na kateri mu bodo družbo delali številni zvezdniki

Profimedia

Bi se radi družili s skakalnim zvezdnikom in številnimi drugimi znanimi obrazi?

Slovenski zimski športniki so po koncu sezone na zasluženem oddihu. Nekateri so odšli na Hrvaško, spet drugi precej dlje od doma, smučarski skakalec Žiga Jelar pa se pripravlja na spektakel, na katerem mu bodo družbo delali številni znani Slovenci. Petindvajsetletni Gorenjec je v preteklosti že dokazal, da ni zgolj vrhunski športnik, marveč tudi dober, obetaven glasbenik. In zdaj je pred njim velik trenutek v glasbeni karieri, saj odšteva dneve do svojega prvega samostojnega koncerta.

Žiga Jelar se bo svojim oboževalcem predstavil v četrtek, 1. junija, in sicer na gradu Khislstein v Kranju.

Na odru mu ne bo dolgčas, družbo mu bodo delali številni slovenski glasbeni zvezdniki. Obiskovalce bodo zabavali tudi Jan Plestenjak, Grega Skočir, Žan Serčič, Ansambel Saša Avsenika in Rok Ferengja, organizatorji pa napovedujejo še več glasbenih presenečenj. 

Mark Pirc

Žiga je svojo debitantsko avtorsko pesem Prijatelji predstavil pred tremi leti in od takrat ga vse bolj spoznavamo tudi kot glasbenika. Letos je izdal tudi svoj glasbeni prvenec, razgiban pop album Brez pravil, na katerem je 10 skladb, med njimi tudi aktualna Zakaj gorijo solze.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.