Uredništvo | 10. 6. 2024, 12:45 | Vir: Cosmopolitan

Ste ga že videli?! Primož Roglič po novem zmagoslavju na oder prišel z najmlajšim sinom (FOTO)

Profimedia

Ni lepšega kot to, da lahko lepe trenutke in uspehe deliš s svojimi najdražjimi.

Včeraj smo imeli dober razlog za veselje, ki je osrečil vse ljubitelje kolesarstva. Primož Roglič je osvojil skupno zmago na zahtevni dirki po Dofineji. Veliko moči je vložil v zadnji etapi, kjer je - tako kot vedno - dal vse od sebe. A tudi tokrat so bile zadnje sekunde etape zelo dramatične.

Pri svoji športni karieri čuti močno podporo zvestih oboževalcev, najbolj pa mu ob strani seveda stoji družina, ki je ob njem tudi, ko je težko in ko pridejo neuspehi. In tudi tokrat ni bilo nič drugače.

Na zmagovalnem odru sta se Rogliču tokrat pridružila kar oba sinova. Če smo bili v preteklosti navajeni starejšega Leva, je tokrat svoj trenutek dočakal tudi mlajši Aleks. Ta je pestro dogajanje spremljal iz očkovega naročja.

V središču pozornosti je bil tudi tokrat simpatični Lev, ki je pozornost kamer hitro usmeril nase. Očka mu je izročil zmagoslavno cvetje, ki ga je malček ponosno držal v rokah. Že na eni preteklih dirk je želel rože, a mu je takrat ponosni oče ob zmagi raje predal pokal. Medtem ko sta njegova sinova v soju žarometov, pa Rogličeva žena Lora običajno spremlja podelitev nagrad ob odru.

Primož Roglič je s to zmago nedvomno dobil dodaten zagon za tekmovalno sezono. Ne smemo pozabiti, da je med Dirko po Dofineji doživel grd padec na operirano ramo, a na srečo poškodbe niso bile prehude. Zdaj ga čakajo zahtevne priprave, tako psihične kot fizične, za eno najpomembnejših kolesarskih preizkušenj – dirko po Franciji, kjer se mu zmaga tako rada izmuzne. Upajmo, da mu bodo letos zvezde bolj naklonjen.

Utrinek si lahko pogledate še v spodnjem videoposnetku ob 1:13:

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan