Uredništvo | 17. 4. 2024, 09:40

Primož Roglič po grdem padcu celi rane ob morju: družbo mu dela ta oboževani Slovenec (FOTO)

Instagram/Primož Roglič

Primož Roglič, ki je na četrti etapi dirke po Baskiji grdo padel, si je vzel čas za okrevanje in kratek morski oddih. Ni boljšega zdravila od polnjenja baterij na soncu.

Kolesarski as Primož Roglič, nekdanji smučarski skakalec, si je po grdem padcu, ki je pognal strah v kosti njegovim oboževalcem, vzel čas za regeneracijo in celjenje poškodb

Tokrat se je oglasil prek Instagrama, kjer je objavil tri nove fotografije, s katerimi je pritegnil veliko pozornosti. Na njih pozira s Petrom Prevcem, ki si je po uspešni smučarski sezoni in končani karieri privoščil zaslužen dopust z družino, družbo pa mu dela tudi Roglič.

"Brata iz nekdanjega športa," je nagajivo zapisal in namignil na to, da sta zdaj s Prevcem oba nekdanja smučarska skakalca. Fotografije so bile posnete v marini, saj lahko v ozadju vidimo nekaj plovil, medtem ko Prevc in Roglič na pomolu vadita smučarsko tehniko – telemark.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Primoz Roglic (@primozroglic)

Na prvi fotografiji vidimo, kako Prevc opazuje Rogliča in mu pomaga pri 'pristanku', na drugi fotografiji pa Roglič že pravilno izvaja telemark, vendar je videti, da mu Prevc daje še dodatne usmeritve. Zadnja fotografija razkriva, da se nekdanja smučarska skakalca nista družila sama.

Pozirala sta ob praznih otroških vozičkih, ki povsem verjetno pripadata njunima otrokoma. Peter Prevc je očka Ludviku in Oskarju, Primož Roglič pa Levu in Aleksu. Kot kaže, sta prav njuni srčni izbranki Lora in Mina v objektiv ujeli lepe trenutke dveh dobrih prijateljev.

Ni skrivnost, da je Primož Roglič, ki je športno kariero začel kot smučarski skakalec, iz svojega nekdanjega športa ohranil številna poznanstva, in kot kaže, sta prijateljstvo ohranila tudi s Petrom Prevcem. Prav tako pa ni skrivnost, da je Prevc navdušen nad kolesarstvom. Še lani je z družino spremljal Rogliča, ki je na eni izmed kolesarskih dirk 'švignil' mimo njih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peter Prevc (@pprevc)

Spomnimo, da se je na družbenih omrežjih pred tremi leti znašla tudi fotografija, na kateri Prevc in njegov sin navijata za naše kolesarje v Italiji. Medtem ko sta jedla rogljiček v eni od kavarn, sta si na mizo postavila pametni telefon in spremljala neposredni prenos.

Ne spreglejte:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peter Prevc (@pprevc)

Naš zdaj že nekdanji smučarski skakalec Peter Prevc se je konec marca v Planici v velikem slogu poslovil od tekmovalne športne kariere. Kaj točno bo počel v prihodnosti, za zdaj še ni znano. Ampak najprej je čas za družino in zaslužen počitek.

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu