Ž.A. | 27. 10. 2021, 09:00

Primož Roglič s svojo ženo Loro preživel sanjske medene tedne v tropskih krajih

Profimedia
Primož Roglič s svojo ženo Loro preživel sanjske medene tedne v tropskih krajih (foto: Profimedia)

Olimpijski prvak, vrhunski kolesar, oče in zdaj tudi mož Primož Roglič se po koncu sezone ni odločil za počitek. Presenetil je in se čez vikend poročil s svojo ljubko izbranko Loro Klinc, s katero imata sinčka Leva. Večno zvestobo sta si obljubila v Vili Vipolže v krogu družine in prijateljev. Kot se spodobi, sta se odpravila na zaslužene medene tedne - izbrala sta tople tropske kraje, točne lokacije pa nista izdala.

Mladoporočenca sta se po velikem življenjskem koraku odločila za poročno potovanje. Roglič je iz oddiha objavil fotografijo, na kateri je poziral zgoraj brez.

»Če bi te srečal na cesti, bi ti ponudil hrano,« je zapisal le eden od uporabnikov in priznamo, da smo si tudi mi ob ogledu fotografije mislili enako.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Primoz Roglic (@primozroglic)

Čeprav zakonski par Roglič svojega zasebnega življenja sicer ne komentira veliko, nam je tokrat postregel s prikupno skupno fotografijo, na kateri izgledata res presrečno.

Preberite tudi: Nekoč najbolj seksi ženska sveta se je zredila: oboževalci jo kritizirajo, ona pa je srečna!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Primoz Roglic (@primozroglic)

Kaj nista prisrčna?

Naj vam povemo še dobro novico - srečna izbranka Primoža si je na Instagramu svoje ime že spremenila v Lora Roglič Klinc. Čestitke!

Priporočamo tudi: Vanessa Bryant razkrila, na kakšen način točno je izvedela o tragični smrti svojega moža Kobeja in hčerke Gianne

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.