24. 9. 2021, 09:00

Princ Harry in Meghan Markle sta se sprehajala po New Yorku (prvič v javnosti po rojstvu njune hčerke Lili)

Profimedia

Meghan Markle in princ Harry sta prispela v New York. Njuna prva uradna postaja je bil One World Trade Center, kjer sta se srečala z županom Billom de Blasiom in njegovo družino.

Naj vas najprej spomnimo, da je minilo že kar pol leta od njunega ekskluzivnega pogovora z Oprah Winfrey, ki je dvignil ogromno prahu.

Živita v Kaliforniji

Vojvoda in vojvodinja Sussexa sta te dni pričela svoj obisk Manhattna. Prvič sta se pokazala v One World Trade Centru. Ob tej priložnosti sta se uskladila z mornarico, saj sta se oblekla v temnejše modre odtenke. 

Profimedia

Harry je prišel v modri obleki in kravati, Meghan pa je oblekla majico mornarske barve, hlače in po vrhu še Armani plašč.

Srečanje z županom

Dobila sta se z županom Billom de Blasio, Chirlane McCray in Dantejem de Blasio. Meghan je novinarjem povedala, da se je "čudovito vrniti" v New York.

Profimedia

Hčerko sta povila 4. junija, ki nosi ime Lilibet Diana Mountbatten-Windsor in od takrat ju še ni bilo videti na uradnih srečanjih.

Nazadnje smo jih sicer zasledili na naslovnici za revijo Time, kjer so ju predstavili kot dva izmed 100 najvplivnejših ljudi leta 2021.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.