Uredništvo | 10. 7. 2024, 13:56

Slovenska radijska voditeljica udeležena v prometni nesreči (avto je zagorel)

Arhiv Lare Tošić

Za njo so precej pretresljivi dnevi.

Ko se je prejšnji teden Lara Tošić, pripravnica v Denis Avdić Showu na Radiu 1, nič hudega sluteč po severni obveznici peljala iz službe domov, je doživela prometno nesrečo. Ko je vozila po prehitrevalnem pasu v zgoščenem prometu, je iz voznega pasu pred njo nenadoma zavil avto in trk je bil neizbežen.

Lara Tošić

Lara Tošić

Darja Štravs Tisu

"Nesreča se je zgodila res v sekundi. Zavirala sem na polno, ampak bilo je prepozno. Sploh nisem mogla dojeti, kaj se mi dogaja, upala sem, da je nočna mora. Avto mi je piskal, telefon se je prestavil v ‘emergency mode’. K sreči meni in povzročitelju nesreče ni bilo nič, ampak moj avto pa je nato še zagorel in je zdaj totalka. Zelo sem žalostna, svojega Bobija sem imela res rada," je skrušeno razložila Lara, ki zdaj že išče novega. Bobi blue je bil namreč njen avto renault clio, ki ga je z veseljem vozila dobro leto dni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝓛𝓪𝓻𝓪 𝓣𝓸š𝓲ć (@lara_tosic)

Kmalu odhaja na dopust na Murter, kjer bo lahko vsaj za 14 dni pozabila na skrbi z avtom. Mi ji želimo, da čim prej najde zamenjavo za svojega Bobija in lahko brezskrbno nabira nove kilometre. Jo pa poleg iskanja novega avta čaka še nekaj drugega. Dva izziva za polnopravno članstvo v Denis Avdić Showu – delati v Afriki eno poletje in skok s padalom. 

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan