Uredništvo | 10. 7. 2024, 11:12

Znana Slovenka se je odločila za rekonstrukcijo dojk (ne nečimrnost, kriva huda bolezen)

Instagram/tinagorenjakofficial

Za 52. rojstni dan je zadovoljna pokazala rezultate posega.

Tina Gorenjak je 8. julija praznovala 52. rojstni dan. Ob tej priložnosti se je oglasila na družbenih omrežjih, kjer je ob svojem osebnem prazniku zapisala:

"V svoje novo leto sem vstopila z novo energijo, novim veseljem, novimi prepričanji in novo vizijo. In tudi z novimi laski, ki jih zdaj ponosno razkazujem soncu in vetru, ter novim oprsjem. Hvaležna, vesela in optimistična."

V nadaljevanju se je dotaknila tudi žalostne novice, ki jo je prejela. "Na isti dan je žal umrla tudi draga in ljuba oseba. Gospa je sicer imela častitljivih 92 let, a jo bomo zelo pogrešali. Več kot opomnik za moj rojstni dan, da čas hiti in da ni časa za slabo voljo, bedaste malenkosti, 'sekirancijo' in podobne nepomembnosti. Vsem vam in sebi želim, da zajemamo življenje s polno žlico, navdušenjem nad vsem lepim in dobrim, ki nas obdaja. Zdravja, veselja, zadovoljstva in ljubezni zvrhan koš!!! In srčna hvala za vsa prelepa voščila," je zaključila z zahvalo ter dodala, da si je privoščila oddih.

"Malo se potepam naokrog in se vam zahvalim čim prej. Priznam, trenutno sem si vzela čas zase in uživam v vsakem trenutku. Enako želim vam! Objem vsem!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gorenjak (@tinagorenjakofficial)

Pod njeno objavo se je oglasilo kar nekaj znanih imen, ki so pohvalili njen novi videz. Janja Pušl, priznana plesna strokovnjaka in mama naše uspešne plesalke Nike Kljun, je komentirala: "Vzemi si čas zase in odklopi. Paše ti frizura!" Pevka Alenka Godec je zapisala: "Kako si lepa!" Pevka Anabel je kratko in jedrnato zapisala: "Čudovita."

Poseg ji je prinesel zadovoljstvo

Spomnimo, da je Tina Gorenjak že dvakrat prebolela raka in je morala zaradi agresivne bolezni nositi lasuljo. V objavi na Instagramu je že pred dnevi delila zapis o posegu, za katerega se je po bolezni odločila. 

"Poseg mi je v prvi vrsti prinesel res dobro počutje – tako fizično kot psihično, da o estetskem zadovoljstvu sploh ne govorim. Zelo srečna sem, da sem se odločila za operacijo. Vsem ženskam, ki imajo podoben problem, iskreno svetujem, da se vsaj pogovorijo s kirurgom, saj je možnosti za 'popravilo' veliko," je zapisala na Instagramu, ob tem pa dodala:

"Ob besedi rekonstrukcija dojk verjetno večina pomisli predvsem na odstranitev celotnih dojk, dolgo in boleče okrevanje, a ni nujno, da je tako. Jaz sem dr. Križančiču izjemno hvaležna, saj je spremenil moje specifično in precej problematično stanje v rezultat, ki ne bi mogel biti boljši."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gorenjak (@tinagorenjakofficial)

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan