Uredništvo | 9. 7. 2024, 10:27

Objokani Raay ob veliki prelomnici, Marjetka prestrašena: "Še ubili mi ga boste!"

Instagram/raaymusic

Znani glasbeni producent ni mogel zadrževati čustev.

Aleš Vovk, vsem bolje znan pod imenom Raay, je dopolnil 40 let. S svojo ženo Marjetko večkrat pripravita kakšno presenečenje za svoje najbližje, nekaj pa tudi v zameno za plačilo za kakšne rojstnodnevne zabave.

No, tokrat pa je presenečenje doživel sam. Raay z družino trenutno dopustuje na Korčuli, kjer je tudi praznoval okrogli jubilej. Tam sta ga presenetila pevec Luka Basi in njegova žena Nastja Gabor. Naj omenimo, da Basi in Raay sodelujeta že vrsto let, saj je Raay avtor Lukovih pesmi in njegov menedžer. V vseh teh letih sta spletla tudi tesne prijateljske vezi.

Bodoča zakonca sta Raayju najprej rekla, da sta v postelji, z vročino, in da jima ne bo uspelo priti na praznovanje. V resnici pa sta načrtovala presenečenje, ki sta ga na koncu tudi uspešno izpeljala. Slavljenca dneva sta z družino in prijatelji našla v restavraciji na Korčuli. Ko sta ga zagledala, sta mu zapela Vse najboljše. Raay pa je od šoka planil v jok.

"Joka se že ves dan. 'Deda' mi boste ubil. Razumeš. Kap ga bo! (nasmeh)" se prestrašena v videu oglasi Marjetka.

Več si poglejte v priloženem posnetku:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Basi (@lukabasi)

Nepozabni preobrat

"To je presenečenje, kjer sem imel daleč največjo tremo. Bo uspelo? Naju bo z Nastjo kdo prehitro videl? Avtor vseh mojih pesmi, menedžer, v prvi vrsti pa prijatelj Raay je praznoval 40-ko. In to na Korčuli. Zjutraj sva se z Nastjo ekipi opravičila in povedala, da sva ga imela namen presenetiti, vendar sva žal obležala. In zato nihče ni slutil, kaj mu bova ušpičila. Zgodil se je nepozabni preobrat. Reakcija Raaya, zaradi katerega jaz in številni moji glasbeni kolegi živimo svoje glasbene sanje, je ‘pesem’, ki smo mu jo ‘spisali’. Vse najboljše, prijatelj!" je pod objavo zapisal Luka Basi.

To pa ni edino presenečenje, ki ga je Raay dobil za 40. rojstni dan. Ob 7. uri zjutraj sta ga iz postelje vrgla njegova starša, ki živita ločeni življenji. Utrinke nepričakovanega obiska je v objektiv ujela Raayeva žena Marjetka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)

"Danes je ta dan! Raaya je obiskala 40ka! Vsi smo bili šokirani in ganjeni nad tem, kar se je zgodilo. Raay vedno preseneča druge, zdaj pa je najlepšo porcijo dobil sam! Po 36 letih ločenega življenja sta se Mojca in Sandi, njegova mami in oči, s katerima so živeli ločeno, združila in pripravila šokantno in ganljivo presenečenje, o katerem ni niti sanjal. Taka je bila njegova reakcija. Z vami ga danes delimo v taki luči, kot ga poznamo najbližji. Radi te imamo do neba, možek, ati, sine. Vse najboljše!" je svojemu dragemu na družbenih omrežjih zaželela Marjetka Vovk.

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan