N. V. | 29. 7. 2022, 08:02

Radijska voditeljica iskreno spregovorila o tem, kako ji je uspelo izgubiti 18 kilogramov

Instagram Tanja Kocman

Pred sedmimi meseci je spremenila nekaj navad, ki so ji pomagale, da je okrogel trebušček zamenjala za zavidljivo postavo. Spregovorila je o tem, kako se je lotila hujšanja.

Nekdanja radijska voditeljica in vplivnica Tanja Kocman je opazno izgubila kilograme. Če je še lani imela nekoliko okrogel trebušček, je zdaj njena postava zavidanja vredna.

@tanja_in_primoz Ej, to ni promocija hujšanja. Ampak promocija tega, da najdeš sebe srečnega. 💖 Kar je možno v vseh oblikah. Moja je pač bolj elastična.😅#tanjainprimoz #foryourpage #fyp #bodypositivity #selflove #happy ♬ Angeleyes (Sped Up Version) - tuna (SVT)

Oboževalce je zanimalo, kako ji je to uspelo. Sedaj je Kocmanova ugodila želji mnogih in v Instagramski zgodbi pojasnila vse: "Povedala vam bom, kako sem izgubila teh 18 kilogramov in kakšen je moj načrt za izgubo kilogramov v prihodnje."

"V svojem telesu se nisem v redu počutila"

Pripoved začne tako, da pove, da se je hujšanja lotila, saj se v svojem telesu ni počutila v redu. "Nisem bila srečna sama s sabo in svojim telesom," pove iskreno.

Tanja Kocman Instagram/posnetek zaslona

"Zbujala sem se utrujena, tudi mentalno se več nisem počutila v redu. Iskreno povedano, preveč sem pila alkohol in jedla nezdravo hrano."

Boj s kilogrami

Razloži, da se je z odvečnimi kilogrami borila celo svoje življenje, to pa je prineslo tudi mnoge bolezni: "Od anoreksije do bulimije".

Prizna, da je poskušala tudi mnoge shujševalne praške in tablete, a naj ji ti ne bi pomagali, zato je zdaj odločno proti temu.

"Edino, kar pomaga, sta trdna volja in sprememba življenjskega sloga"

"Prvič hujšam na zdrav način. Ne stradam se več," pove, da se je prav tako znebila slabih shujševalnih navad, ki jih je prakticirala v preteklosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Kocman (@tanjakocman)

Zdaj je njen recept za uspeh takšen:

  • šteje kalorije,
  • vnaprej pripravlja jedilnik,
  • redno se giba: pove, da hodi na sprehode, dela trebušnjake in se tudi redno samozadovoljuje, saj naj bi s tem porabila 18 kalorij v treh minutah.
Tanja Kocman Instagram/posnetek zaslona

Poleg tega se je odpovedala rednemu uživanju alkohola, testeninam, kruhu in čipsu, prizna.

Kje dobiti voljo?

Kocmanova prizna tudi, kaj ji je vlivalo voljo, da je pri hujšanju vztrajala: "Oblačila so mi bila spet prav." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Kocman (@tanjakocman)

Poleg tega razloži, da se sedaj počuti veliko bolje in da je zadovoljna sama s sabo: "Srečna sem, zdravo se počutim: psihično in fizično". Pravi, da uživa v življenju.

Kako bo postavo vzdrževala?

Pove, da se bo 'recepta za uspeh' še naprej držala, avgusta pa začne še z aktivnimi treningi.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.