Rihanna na tretjem mestu najbogatejših glasbenikov

Prehitela Eltona Johna in Micka Jaggerja

20. 5. 2020, 09:55 | Scena | Piše: Sandra Bratuša

              Rihanna na tretjem mestu najbogatejših glasbenikov (foto: Profimedia) Profimedia

Pevka Rihanna, ki prihaja iz Barbadosa, se je konec leta 2018 preselila v London. Letos pa se je uvrstila prav na vrh največjih zaslužkarjev med glasbeniki. Prehitela je celo Eltona Johna (73) in Micka Jaggerja (76) ter prišla na tretje mesto …

Zadnji album je pevka sicer izdala leta 2016, saj je v zadnjih letih glasbeno kariero postavila na stranski tir in se bolj usmerila v oblikovanje svoje znamke spodnjega perila in kozmetike. Njeno premoženje pa ocenjujejo na več kot 600 milijonov evrov.

Na prvem mestu po zaslužku sta skladatelj Andrew Lloyd Weber (72)  in pevec Paul McCartney (77), katerih premoženje ocenjujejo na 900 milijonov evrov. Če bo Rihanna (32) še vedno živela v Angliji, bo dobila status milijarderke, kar pomeni, da bo prva v zgodovini s tem nazivom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Caged in. Cop this Iridescent Lace lewk while it’s still here, sis 💜 #SavageXSummer

A post shared by SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty) on

V bistvu ni veliko ljudi vedelo, da Rihanna sploh živi v Veliki Britaniji, zdaj pa je tik pred tem, da dobi status milijarderke. Velik del prihodkov ji prinaša sodelovanje s francosko luksuzno znamko LVMH. Lani so jo pri reviji Forbes razglasili za najbogatejšo žensko v glasbeni industriji.

Svojo linijo spodnjega perila je poimenovala Savage x Fenty, ki ga reklamira na družbenih omrežjih tudi sama s seksi objavami, ki navdušujejo predvsem moške sledilce. Sama pravi, da je prav, da se vse ženske počutijo seksi in privlačne ne glede na  konfekcijsko številko, ki jo nosijo.

PREBERITE ŠE: River Phoenix čaka prvega otroka ALI Odločili so, KDO bo Slovenijo predstavljal na Evroviziji leta 2021 (+ odziv Ane Soklič)

PRIPOROČAMO TUDI: Manca Juvan: Trubarjeva ni za vsakogar in ni vsak za Trubarjevo

Sandra Bratuša
Novinarka