Joaquin Phoenix čaka prvega otroka

Očka pri 46 letih

19. 5. 2020, 15:06 | Scena | Piše: Sandra Bratuša

Z oskarjem nagrajeni igralec Joaquin Phoenix bo pri 46 letih prvič postal očka. Z zaročenko Rooney Mara sta presrečna in sta novico delila s svojimi oboževalci.

Joaquin  Phoenix (46) in Rooney Mara (35) sta se spoznala že na snemanju filma Ona leta 2012, a je iskrica preskočila pozneje, na snemanju filma Marija Magdalena leta 2017. Takrat sta tudi postala par. Zaročila pa sta se v sredini lanskega leta.

Lepa bodoča mamica naj bi bila v šestem mesecu nosečnosti. Bodoči očka je v enem od intervjujev priznal, da je bil na začetku prepričan, da ga Mara prezira in da ji sploh ni všeč. Pozneje mu je postalo jasno, da ji je všeč, a ker je tako zelo sramežljiva, si mu tega ni upala pokazati.  

»Ona je edina ženska, o kateri sem brskal podatke na spletu. Bila sva samo prijatelja in nikdar nisem gledal profile drugih žensk, samo njenega …« odkrito priznava Joaquin, ki s svojo zaročenko poskuša čim bolj živeti stran od blišča Hollywooda. Ne udeležujeta se zabav in ne hodita v trendne restavracije.

Poleg tega par uživa v jedeh iz sadja in zelenjave z njunega vrta. Joaquin tudi sicer velja za netipičnega zvezdnika, ki zavrača fotografiranje z oboževalci in se nerad pojavlja na družabnih dogodkih. Prav tako je že od tretjega leta vegan, saj ne prenese krutosti do živali.

PREBERITE ŠE: Keith Urban – organiziral prvi drive-in koncert ALI Ob dnevu Evrope je veleposlaništvo v Washingtonu pripravilo koncert Vlada Kreslina

PRIPOROČAMO TUDI:  Študija pokazala, da je možnost širjenja koronavirusa v šolah izredno nizka

Sandra Bratuša
Novinarka