Uredništvo | 18. 6. 2024, 12:29

Najstniška zaljubljenca, ki ju razganja puberteta? Ne, to sta Tina Gaber in Robert Golob (VIDEO)

Instagram/Robert Golob

Robert Golob in Tina Gaber sta delila zelo osebne posnetke, ki so marsikoga presenetili.

Vsi vemo, kako je, ko si zaljubljen in bi svojo srečo najraje pokazal širnemu svetu. Kot lahko vidimo, v ljubezni uživata tudi naš predsednik vlade Robert Golob in Tina Gaber. Tokrat sta z javnostjo delila še nikoli videne posnetke z nedavnega potovanja v Dallas.

Med drugim lahko vidimo Golobovo srečanje z Luko Dončićem, napete utrinke s košarkarske tekme, opazimo pa lahko tudi poljubček, ki ga je Tini na lice dal Golob. Seveda z nežnostmi ni zaostajala niti njegova izbranka, ki je Golobu med tekmo na lica pritisnila poljubček.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Gre za zelo intimne posnetke, ki so marsikoga presenetili, saj običajno premier in njihove žene z javnostjo ne delijo zasebnosti. Mogoče pa ju je ponesla evforija, da zapreta usta zlobnim jezikom in pokažeta, kako uživata v družbi drug drugega. 

S posnetkov lahko vidimo, da oba žarita od sreče, kako tudi ne, saj se je Golobu uresničila dolgoletna želja – ogled finala lige NBA, o čemer je sanjal vse življenje. Gabrova je video delila v Instagram zgodbi, ob njem pa zapisala:

"Živela sem popolnoma mirno življenje ... potem je prišel on. In kot da politični parket ni dovolj adrenalinski, mi je predstavil še svet basketa. Kako naj grem danes normalno spat!?"

Ne dvomimo, da se je Gabrovi življenje ob predsedniku vlade obrnilo na glavo, saj verjetno ni pričakovala, da bosta s partnerjem ves čas pod drobnogledom javnosti.

Golob se sooča z očitki, Tina mu je stopila v bran

Golobovo potovanje v Dallas je dvignilo veliko prahu, saj se je predsedniku vlade moral soočiti z očitki iz Slovenije o njegovem dopustu ob nepravem času, saj je izpustil mirovno konferenco za Ukrajino, ki je potekala v Švici, čeprav je svoj prihod pred časom že potrdil. Med drugim smo lahko na družbenih omrežjih naleteli na številne komentarje, ki mu niso preveč naklonjeni, saj se mu očita, da se ne zanima dovolj za probleme v državi in da gre raje na dopust.

Žiga Živulovič/BOBO

V bran mu je tokrat stopila srčna izbranka Tina Gaber, ki je v Instagram zgodbi delila posnetek iz državnega zbora vodje poslanske skupine SDS Jelke Godec.

"Očitati našemu predsedniku vlade par dni predaha, je pač nedopustno. Dela cele dneve. Dobesedno. Od letošnjega dopusta ni koristil niti dneva, lanskega mu ostaja polovica. In s tem mesecem tudi propade. Izjave poslanke so zajedljive, krivične, manipulatorne, zavajajoče in skrajno nevljudne. Ne le do njega, temveč do celotne družine. Me žalosti, da od te gospe in stranke drugega ne morem pričakovati. Zavajanje je njihova prioriteta." je zapisala Gabrova in ob tem dodala k besedilu še pripis:

"Kadar si vzamemo čas zase, tega ne skrivamo. Nikoli nismo. Lahko pa začnemo, če je to edini sprejemljiv način v Sloveniji?"